دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Kathrin Dedering (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531195339, 9783531195346
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 151
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کنترل و توسعه مدرسه: موجودی و دیدگاه نظری: آموزش (عمومی)، مدیریت، سازمان و رهبری، سیاست آموزشی و سیاست، آموزش و تربیت معلم
در صورت تبدیل فایل کتاب Steuerung und Schulentwicklung: Bestandsaufnahme und Theorieperspektive به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کنترل و توسعه مدرسه: موجودی و دیدگاه نظری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"کنترل در سیستم آموزشی" به یک مفهوم کلیدی تبدیل شده است که در این مقدمه در رابطه با توسعه مدرسه ارائه و توضیح داده شده است. هر دو دسته «رهبری» و «توسعه مدرسه» به شیوه ای قابل فهم اثبات شده و در رابطه با یکدیگر توضیح داده شده اند. بر اساس این سؤال که جنبه کنترل نظام آموزشی یا مدرسه فردی در نظریه توسعه مدرسه چه اهمیتی دارد و ابزارهای کنترلی چه ارتباطی با گفتمان نظری دارند، «کنترل» به عنوان یک مقوله قرار می گیرد. پس از تجزیه و تحلیل نظری و تجربی ابزارهای کنترلی منتخب، پرسیده میشود که این ابزارها چه کمکی میتوانند به نظریه توسعه مدرسه داشته باشند - در نتیجه میتوان یک مرجع نسبتاً ناکافی به کنترل را در پیشنویسهای نظریههای پیچیده توسعه مدرسه و تنها با واسطه یافت کرد. ارجاع به نظریه توسعه مدرسه در رویکرد حکمرانی آموزشی.
'Steuerung im Bildungssystem' ist zu einem Schlüsselbegriff geworden, der in dieser Einführung in seiner Relation zur Schulentwicklung dargestellt und erklärt wird. Beide Kategorien 'Steuerung' und 'Schulentwicklung' werden nachvollziehbar konkretisiert und in ihrem Verhältnis zueinander beschrieben. Ausgehend von der Frage, welchen Stellenwert der Aspekt der Steuerung des Bildungssystems bzw. der Einzelschule in einer Theorie der Schulentwicklung einnimmt und welche Relevanz Steuerungsinstrumente für den theoretischen Diskurs besitzen, wird 'Steuerung' als Kategorie verortet. Nach einer theoretischen wie empirischen Analyse ausgewählter Steuerungsinstrumente wird gefragt, welchen Beitrag im diese zu einer Theorie der Schulentwicklung leisten können - mit dem Ergebnis, dass ein eher unzulänglicher Steuerungsbezug in Entwürfen komplexer Schulentwicklungstheorien und ein nur vermittelter schulentwicklungstheoretischer Bezug im Ansatz der Educational Governance zu finden ist.
Front Matter....Pages 1-1
Einleitung....Pages 1-2
Schulentwicklung und Schulentwicklungstheorie....Pages 3-46
Steuerung als zentrale Dimension der Schulentwicklung....Pages 47-64
Ausgewählte Steuerungsinstrumente: Konzepte und empirische Befunde....Pages 65-108
Ausblick....Pages 109-118
Back Matter....Pages 7-7