ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Star as Icon: Celebrity in the Age of Mass Consumption

دانلود کتاب ستاره به عنوان نماد: سلبریتی در عصر مصرف انبوه

Star as Icon: Celebrity in the Age of Mass Consumption

مشخصات کتاب

Star as Icon: Celebrity in the Age of Mass Consumption

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780231145404 
ناشر: Columbia University Press 
سال نشر: 2012 
تعداد صفحات: 173 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 35,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 11


در صورت تبدیل فایل کتاب Star as Icon: Celebrity in the Age of Mass Consumption به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب ستاره به عنوان نماد: سلبریتی در عصر مصرف انبوه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب ستاره به عنوان نماد: سلبریتی در عصر مصرف انبوه

پرنسس دایانا، جکی او، گریس کلی؟ نماد ستاره پر صحبت ترین شخصیت است که کمتر شناخته شده است. نماد ستاره که موضوع تحسین، فانتزی و وسواس فرقه است، یک سلبریتی است، با این حال او چیزی بیش از این نیز است: یک چهره خیره کننده در مرکز یک پانتومیم رسانه ای که در عین حال فضول و با غیرت محافظت می شود. دانیل هرویتز با مهارت و شوخ طبعی به چرخ دنده های ماشین سلبریتی سازی می زند و علاقه یک فیلسوف به رسانه ها، چشم به جامعه و عشق به فرهنگ عامه را به خدمت می گیرد تا اشتیاق ما به این چهره های نمادین و نقشی که ایفا می کنند را نشان دهد. در زندگی ما. هرویتز نماد ستاره را در میان تعالی و تروما به تصویر می کشد. نماد ستاره، موجودی جوشان که در سیاره‌ای دوردست زندگی می‌کند، قهرمانی ملودراماتیک است که ناامید از زندگی خود و چشم همیشه مراقب رسانه‌ها می‌گریزد. مردم او را شناور می کنند و سپس مشتاقانه سقوط او را تماشا می کنند، فروپاشی او نتیجه رضایت بخشی را برای داستانی که به طرز هیجان انگیزی روایت می شود ارائه می دهد؟ در حالی که اشتیاق عمومی برای تولد دوباره را ترک می کند. هرویتز این زندگی دوگانه را در تنش‌های متضاد فیلم، تلویزیون، مذهب و فرهنگ مصرف قرار می‌دهد و دیدگاه‌های تازه‌ای را در مورد این موضوعات ارائه می‌کند و در عین حال نقشه‌ای هوشمندانه از خلق (و تخریب) این ستاره‌های زیبایی‌شناختی خاص در جامعه را ترسیم می‌کند. هرویتز یک نقطه نرم برای فرهنگ عامه دارد، اما عمیقاً نسبت به توهم عمومی بدبین است. او نگران است که رسانه ها ما را از بینش حداقلی نسبت به کسانی که به نمادهای ستاره تبدیل شده اند، دور کنند. همچنین ما را نسبت به شکل دادن به حال سیاسی ما کور می کند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Princess Diana, Jackie O, Grace Kelly?the star icon is the most talked about yet least understood persona. The object of adoration, fantasy, and cult obsession, the star icon is a celebrity, yet she is also something more: a dazzling figure at the center of a media pantomime that is at once voyeuristic and zealously guarded. With skill and humor, Daniel Herwitz pokes at the gears of the celebrity-making machine, recruiting a philosopher's interest in the media, an eye for society, and a love of popular culture to divine our yearning for these iconic figures and the role they play in our lives. Herwitz portrays the star icon as caught between transcendence and trauma. An effervescent being living on a distant, exalted planet, the star icon is also a melodramatic heroine desperate to escape her life and the ever-watchful eye of the media. The public buoys her up and then eagerly watches her fall, her collapse providing a satisfying conclusion to a story sensationally told?while leaving the public yearning for a rebirth. Herwitz locates this double life in the opposing tensions of film, television, religion, and consumer culture, offering fresh perspectives on these subjects while ingeniously mapping society's creation (and destruction) of these special aesthetic stars. Herwitz has a soft spot for popular culture yet remains deeply skeptical of public illusion. He worries that the media distances us from even minimal insight into those who are transfigured into star icons. It also blinds us to the shaping of our political present.





نظرات کاربران