ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Staging Chinese Revolution: Theater, Film, and the Afterlives of Propaganda

دانلود کتاب صحنه سازی انقلاب چین: تئاتر، فیلم و زندگی پس از آن تبلیغات

Staging Chinese Revolution: Theater, Film, and the Afterlives of Propaganda

مشخصات کتاب

Staging Chinese Revolution: Theater, Film, and the Afterlives of Propaganda

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 0231166389, 9780231166386 
ناشر: Columbia University Press 
سال نشر: 2016 
تعداد صفحات: 378 
زبان: English 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 10 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 49,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب صحنه سازی انقلاب چین: تئاتر، فیلم و زندگی پس از آن تبلیغات: تاریخ و نقد، تئاتر، هنرهای نمایشی، هنر و عکاسی، تاریخ و نقد، فیلم، طنز و سرگرمی، آسیایی، منطقه ای و فرهنگی، درام و نمایشنامه، ادبیات و داستان، آسیایی، سیاست بین المللی و جهانی، سیاست و حکومت، سیاست و سیاست علوم اجتماعی، تبلیغات و روانشناسی سیاسی، موضوعات خاص، سیاست و حکومت، سیاست و علوم اجتماعی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Staging Chinese Revolution: Theater, Film, and the Afterlives of Propaganda به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب صحنه سازی انقلاب چین: تئاتر، فیلم و زندگی پس از آن تبلیغات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب صحنه سازی انقلاب چین: تئاتر، فیلم و زندگی پس از آن تبلیغات

نمایش انقلاب چین پنجاه سال اجراهای تبلیغاتی تئاتر در چین را بررسی می کند و ظرفیت تجاری و پویا را در آثاری که اغلب به عنوان مصنوعات سانسور رد می شوند، آشکار می کند. شیائومی چن از دهه 1960 تا 2010 فیلم، نمایشنامه، اپرا و برنامه های تلویزیونی را از منظری بین رشته ای و مقایسه ای می خواند و نشان می دهد که چگونه در یک دولت سوسیالیستی با "ویژگی های سرمایه داری"، عملکرد تبلیغاتی زندگی نامه ها، خاطرات و جنگ را تغییر می دهد. داستان‌هایی را به کالاهای ایدئولوژیک اصلی تبدیل می‌کند که به دولت و حق حاکمیت آن مشروعیت می‌بخشد. تجزیه و تحلیل عملکرد تبلیغاتی همچنین تناقضات و ناهماهنگی هایی را آشکار می کند که درک مشترک در مورد هدف تبلیغات را زیر سوال می برد.

چن بر تاریخ های تجدیدنظرطلبی تمرکز می کند که زندگی "پدران بنیانگذار" حزب کمونیست را به نمایش می گذارد. به عنوان چن دوکسیو، مائو تسه تونگ، و دنگ شیائوپینگ، و ترکیبی جذاب از شخصیت‌های نخبه و معمولی که تبلیغات رسمی را در حوزه خصوصی و عمومی زنده می‌کنند. تبلیغات معاصر چین که به شکل خاطرات «شخصی» و بازنمایی فرهنگ ستاره‌ها و جوانان و فضای مجازی است، از دیدگاه‌های متعدد جذابیت می‌یابد و روابط بین خود، سوژه، عامل، دولت‌سازی و هویت ملی را پیچیده می‌کند. چن با اجرای چینی به‌عنوان شکل گسترده‌ای از تئاتر سیاسی برخورد می‌کند که با مسائل مهم بزرگداشت، نوستالژی، آیین‌های دولتی و تاریخ رقابتی مواجه می‌شود. از طریق این بازنمایی است که سه نسل از رهبران انقلابی به شیوه‌های خارق‌العاده‌ای بر سیاست و فرهنگ چین ظاهر می‌شوند.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Staging Chinese Revolution surveys fifty years of theatrical propaganda performances in China, revealing a dynamic, commercial capacity in works often dismissed as artifacts of censorship. Spanning the 1960s through the 2010s, Xiaomei Chen reads films, plays, operas, and television shows from an interdisciplinary and comparative perspective, demonstrating how, in a socialist state with "capitalist characteristics," propaganda performance turns biographies, memoirs, and war stories into mainstream ideological commodities, legitimizing the state and its right to rule. Analyzing propaganda performance also brings contradictions and inconsistencies to light that throw common understandings about propaganda's purpose into question.

Chen focuses on revisionist histories that stage the lives of the "founding fathers" of the Communist Party, such as Chen Duxiu, Mao Zedong, and Deng Xiaoping, and the engaging mix of elite and ordinary characters that animate official propaganda in the private and public sphere. Taking the form of "personal" memories and representing star and youth culture and cyberspace, contemporary Chinese propaganda appeals through multiple perspectives, complicating relations among self, subject, agent, state building, and national identity. Chen treats Chinese performance as an extended form of political theater confronting critical issues of commemoration, nostalgia, state rituals, and contested history. It is through these reenactments that three generations of revolutionary leaders loom in extraordinary ways over Chinese politics and culture.





نظرات کاربران