دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Dipl.-Krankenschwester Brigitte Scharb (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783211835074, 9783709138175
ناشر: Springer Vienna
سال نشر: 2001
تعداد صفحات: 290
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مراقبت اعتبار سنجی ویژه: پرستاری، روان درمانی
در صورت تبدیل فایل کتاب Spezielle validierende Pflege به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مراقبت اعتبار سنجی ویژه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
"مراقبت تایید کننده ویژه" یک مدل مراقبت از سالمندان است که توسط بریژیت شارب ایجاد شده است، که هدف آن برآوردن نیازهای اساسی روانی-اجتماعی افراد سرگردان و بسیار مسن به عنوان بخشی از فرآیند مراقبت است. در این مفهوم مراقبت فردی، حفظ و ارتقای وضعیت موجود مددجو مهارت ها به طور دائم پشتیبانی می شود و تا آنجا که ممکن است از فرو رفتن در حالت بی جهتی قوی تر جلوگیری می شود. این بر اساس مستندات دقیق و بررسی بیوگرافی است و با استفاده از تکنیک های اعتبارسنجی یا اقدامات مراقبتی انجام می شود. اعتبار سنجی یک روش ارتباطی برای درک بسیار قدیمی و قدیمی است. افراد سرگشته که توسط نائومی فیل در سال 19631980 ایجاد شد. سپس بی جهتی به چهار مرحله تقسیم می شود که هر یک از این مراحل با ویژگی های معمولی فیزیکی و عاطفی مشخص می شود. نویسنده با استفاده از مطالعات موردی عملی متعدد، مقدمه ای جامع ارائه می دهد. مبانی نظری مدل مراقبت را نشان می دهد و نشان می دهد که چگونه یک نیاز مربوط به rfnismodel ایجاد می شود. در بخش عملی گسترده، استفاده از مراقبت ویژه اعتبارسنجی به وضوح بر اساس چهار مستندات مراقبت ارائه شده است. این کتاب راهنمای مفیدی برای پرسنل پرستاری و بستگان مراقبت کننده است که درک بیماران دچار آشفتگی و در نتیجه مراقبت از آنها را ارتقا می دهد.
Die Spezielle validierende Pflege" ist ein von Brigitte Scharb entwickeltes geriatrisches Pflegemodell, welches die Befriedigung psychosozialer Grundbed]rfnisse desorientierter, hochbetagter Personen im Rahmen des Pflegeprozesses zum Ziel hat. In diesem individuellen Pflegekonzept wird die Bewahrung und Fvrderung vorhandener Kompetenzen der Klienten dauerhaft unterst]tzt und ein Absinken in ein Stadium stdrkerer Desorientiertheit nach Mvglichkeit verhindert. Dies basiert auf einer prdzisen Dokumentation und Biographieerhebung und erfolgt unter Einsatz validierender Techniken bzw. Pflegema_nahmen. Validation ist eine Kommunikationsmethode zum Verstdndnis sehr alter und desorientierter Menschen, die von Naomi Feil in den Jahren 19631980 entwickelt wurde. Desorientiertheit wird danach in vier Stadien gegliedert, wobei jedes dieser Stadien durch typische kvrperliche und emotionale Charakteristika gekennzeichnet ist. Die Autorin gibt anhand zahlreicher praktischer Fallbeispiele eine umfassende Einf]hrung in die theoretischen Grundlagen des Pflegemodells und zeigt, wie ein entsprechendes Bed]rfnismodell erstellt wird. Im umfangreichen Praxisteil wird anhand von vier Pflegedokumentationen der Einsatz der speziellen validierenden Pflege anschaulich vorgestellt. Das Buch ist ein hilfreicher Ratgeber f]r Pflegepersonal und pflegende Angehvrige, der das Verstdndnis f]r desorientierte Patienten und damit die Pflege derselben fvrdert.
Front Matter....Pages I-XVIII
Was ist Validation?....Pages 1-5
Was ist validierende Pflege?....Pages 6-13
Lebensphasen — Lebenskrisen: E. Eriksons Theorie der Lebensaufgaben....Pages 14-39
Prägung und Sozialisation....Pages 40-46
Bedürfnisse und Motivation....Pages 47-64
Validationsprinzipien nach Feil....Pages 65-70
Grundstützen für ein validierendes Gespräch....Pages 71-79
Sensorische Stimulation....Pages 80-86
Die vier Stadien der Desorientiertheit nach Feil....Pages 87-109
Die Pflegedokumentation als Grundlage erfolgreicher validierender Pflege....Pages 110-114
Anleitung zur Dokumentationserstellung....Pages 115-123
Schlußbemerkung....Pages 124-125
Muster für die Pflegedokumentation....Pages 127-270
Back Matter....Pages 271-277