دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Carlos Watzka (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531156699, 9783531908717
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 414
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ساختار اجتماعی و خودکشی در اتریش: نتایج یک مطالعه اپیدمیولوژیک برای استان اشتایریا: جامعه شناسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Sozialstruktur und Suizid in Österreich: Ergebnisse einer epidemiologischen Studie für das Land Steiermark به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ساختار اجتماعی و خودکشی در اتریش: نتایج یک مطالعه اپیدمیولوژیک برای استان اشتایریا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مطالعه از اتریش به عنوان مثال استفاده می کند تا نشان دهد که مرگ بر اثر خودکشی به هیچ وجه یک پدیده مستقل از طبقه اجتماعی نیست، همانطور که برخی از نمایندگان تحقیقات فرد محور هنوز ادعا می کنند. در عوض، تجزیه و تحلیل دادههای کمی مرتبط با مورد و انباشته نشان میدهد که عوامل اجتماعی مانند شغل، درآمد و تحصیلات، همراه با بیماریهای روانی و جسمی، تأثیر قابلتوجهی بر خطر خودکشی دارند - هم برای افراد و هم برای کل مناطق در داخل. یک جامعه. با این حال، همچنین ثابت شده است که مناطقی با تراکم عرضه بالاتر از نظر پیشنهادات روانی اجتماعی برای کسانی که به دنبال کمک هستند (روانپزشکان، روان درمانگران، مراکز روانی اجتماعی) تمایل به نرخ خودکشی کمتری دارند.
Die Studie zeigt am Beispiel Österreichs, dass Tod durch Suizid keineswegs - wie von manchen Vertretern Individuum-zentrierter Forschungsrichtungen immer noch behauptet - ein schicht-unabhängiges Phänomen ist. Vielmehr wird anhand von Analysen fallbezogener sowie aggregierter quantitativer Daten aufgezeigt, dass soziale Faktoren wie Erwerbstätigkeit, Einkommen und Bildung, gemeinsam mit psychischen und somatischen Erkrankungen, einen wesentlichen Einfluss auf das Suizidrisiko haben - wobei dies sowohl für einzelne Personen, als auch für ganze Regionen innerhalb einer Gesellschaft gilt. Es wird aber auch belegt, dass Regionen, die hinsichtlich psychosozialer Angebote für Hilfesuchende (Psychiater, Psychotherapeuten, Psychosoziale Zentren) höhere Versorgungsdichten aufweisen, tendenziell geringere Suizidhäufigkeiten zu verzeichnen haben.
Front Matter....Pages 1-13
Forschungsproblem und Forschungsstand....Pages 15-78
Zu Aufbau und Durchführung der Studie....Pages 79-105
Ergebnisse der Studie....Pages 106-364
Zusammenschau und Relevanz für die Suizidprävention....Pages 365-394
Anhang....Pages 395-417