دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Christoph Ried (auth.)
سری: Soziale Arbeit in Theorie und Wissenschaft
ISBN (شابک) : 9783658147662, 9783658147679
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 640
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب آموزش اجتماعی و تصویر انسان: تعیین و تعیینپذیری آموزش اجتماعی به عنوان شیوه تفکر و عمل: مددکاری اجتماعی، انسان شناسی اجتماعی
در صورت تبدیل فایل کتاب Sozialpädagogik und Menschenbild: Bestimmung und Bestimmbarkeit der Sozialpädagogik als Denk- und Handlungsform به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آموزش اجتماعی و تصویر انسان: تعیین و تعیینپذیری آموزش اجتماعی به عنوان شیوه تفکر و عمل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اغلب ادعا شده است که تصاویر انسان نقش مهمی در آموزش اجتماعی ایفا می کند، اما این هرگز به طور جدی توجیه نشده است. در تقاطع گفتمانی آموزش و کار اجتماعی، این مطالعه به بررسی ویژگیهای پداگوژی اجتماعی میپردازد و در کجا تصاویری از انسان را نشان میدهد. آموزش اجتماعی به عنوان یک حرفه یا نهاد درک نمی شود، بلکه به عنوان یک روش خاص از تفکر و عمل است که با ایده های وجود موفق مرتبط است. این می تواند برای واکنش به مشکل هویتی آموزش اجتماعی از نظر تئوری و محتوای آکادمیک استفاده شود.
Dass Menschenbilder in der Sozialpädagogik eine wichtige Funktion einnehmen, wurde oft behauptet, aber nie ernsthaft begründet. Die Studie untersucht im diskursiven Schnittfeld von Pädagogik und Sozialer Arbeit, was Sozialpädagogik kennzeichnet und wo sich in ihr Menschenbilder zeigen. Sozialpädagogik wird dabei nicht als Beruf oder Institution, sondern als spezifische Denk- und Handlungsform verstanden, die auf Vorstellungen gelingenden Seins bezogen ist. Damit kann wissenschaftstheoretisch wie inhaltlich auf das Identitätsproblem der Sozialpädagogik reagiert werden.
Front Matter....Pages I-XVIII
Vorbetrachtungen zu Wissenschaftstheorie und Terminologie....Pages 7-148
Dokumentierte Annahmen zum Verhältnis von Sozialpädagogik und Menschenbild....Pages 149-224
Der Zusammenhang von Menschenbild und Pädagogik in der pädagogisch-anthropologischen Debatte der Erziehungswissenschaft....Pages 225-318
Sozialpädagogik als spezifische Denk- und Handlungsform....Pages 319-481
Sozialpädagogik und Menschenbild – systematisch....Pages 483-555
Back Matter....Pages 557-632