دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Sabine Zimmermann
سری:
ISBN (شابک) : 9783839459232
ناشر: transcript Verlag
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 334
[341]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 10 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Soziale Arbeit und Selbstwirksamkeit: Die Chancen der Schüler*innenfirma als ganzheitliches Konzept به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مددکاری اجتماعی و خودکارآمدی: فرصت های شرکت دانشجویی به عنوان یک مفهوم کل نگر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توسعه و تقویت خودکارآمدی و مهارت ها و همچنین تشویق به توسعه خودپنداره حرفه ای از اهداف اصلی \"شرکت دانشجویی\" است. سابین زیمرمن این مفهوم کلنگر و یکپارچه را از منظر مددکاری اجتماعی و در زمینه نظریههای کنشگرا-سازگارانه، مشارکتگرایانه و زیباییشناختی مورد بحث قرار میدهد. با انجام این کار، او روشن می کند که چرا مددکاری اجتماعی باید این مفهوم را در مجموعه اقدامات و روش های خود به عنوان یک پیشنهاد جداگانه بیشتر در نظر بگیرد - به ویژه در هنگام کار با کودکان و جوانان در مناطق محروم اجتماعی.
Die Entwicklung und Stärkung von Selbstwirksamkeitserwartung und Kompetenzen sowie eine Anregung zur Entwicklung eines beruflichen Selbstkonzepts sind zentrale Ziele der »Schüler*innenfirma«. Sabine Zimmermann diskutiert dieses ganzheitliche und integrative Konzept aus der Perspektive der Sozialen Arbeit und vor dem Hintergrund interaktionistisch-konstruktivistischer, partizipativer und ästhetischer Theorien. Dabei macht sie deutlich, warum die Soziale Arbeit dieses Konzept in ihrem Handlungs- und Methodenrepertoire als ein eigenes Angebot stärker berücksichtigen sollte - insbesondere in der Arbeit mit Kindern und Jugendlichen in sozial benachteiligten Stadtteilen.