دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl. 2019]
نویسندگان: Daniele Saracino
سری:
ISBN (شابک) : 9783658279967, 9783658279974
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden;Springer VS
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: XVII, 341
[354]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Solidarität in der Asylpolitik der Europäischen Union به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب همبستگی در سیاست پناهندگی اتحادیه اروپا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دانیل ساراسینو به طور سیستماتیک مفهوم همبستگی را که تاکنون در تحقیقات اروپایی کمتر مورد توجه قرار گرفته است، برای یک مطالعه علمی مناسب در زمینه اتحادیه اروپا خلاصه می کند و اصل همبستگی را با توجه به محتوا، دامنه و اعتبار آن تحلیل می کند. در حوزه سیاست پناهندگی اروپا. در انجام این کار، او از بینش هایی از تاریخ مفاهیم و عملکرد سیاسی اروپا استفاده می کند و آنها را برای اولین بار گرد هم می آورد تا یک مفهوم همبستگی قابل توجه برای اتحادیه اروپا ایجاد کند. این امر نشان میدهد که اصل همبستگی باید بهعنوان شرط لازم اتحادیه اروپا درک شود، اما در سیاست مشترک پناهندگی به آن پایبند نیست. دلیل اصلی این امر سیستم دوبلین است که باعث ایجاد بحران مداوم همبستگی در اتحادیه اروپا می شود. «بحران پناهندگان» که از سال 2015 وجود داشته است، صرفاً نشانه ای از این نقص سیستماتیک در سیاست پناهندگی اروپا است.
Daniele Saracino fasst den in der Europaforschung bisher zu wenig beachteten Solidaritätsbegriff systematisch für eine wissenschaftsadäquate Untersuchung im Kontext der Europäischen Union ein und analysiert das Solidaritätsprinzip hinsichtlich seines Inhalts, seiner Reichweite und Geltung im Bereich der europäischen Asylpolitik. Dabei nutzt er Erkenntnisse aus der Begriffsgeschichte und der europapolitischen Praxis und führt diese erstmalig zu einem maßgeblichen Solidaritätskonzept für die EU zusammen. Dabei wird offengelegt, dass das Solidaritätsprinzip als conditio sine qua non der Europäischen Union zu verstehen ist, welches in der gemeinsamen Asylpolitik allerdings nicht eingehalten wird. Dafür hauptverantwortlich ist das Dublin-System, welches eine kontinuierlich bestehende Solidaritätskrise in der EU hervorruft. Die seit 2015 bestehende „Flüchtlingskrise“ ist lediglich ein Symptom dieses systemimmanenten Defektes in der europäischen Asylpolitik.