دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Pascal Moliner
سری:
ISBN (شابک) : 9781527547858, 9781527546240
ناشر: Cambridge Scholars Publishing
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 137
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Social Psychology of Pictures به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روانشناسی اجتماعی تصاویر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ما محیط اجتماعی خود را نه آنطور که هست، بلکه آنطور که باور داریم می بینیم و بازنمایی می کنیم. این پایان نامه ای است که در این کتاب دفاع می شود و با عناصر مفهومی پشتیبانی می شود و با مثال های متعدد برگرفته از انسان شناسی، روان شناسی رشد، روان شناسی شناختی و روان شناسی اجتماعی نشان داده شده است. این مثالها نشان میدهند که افرادی که عقاید متفاوتی درباره یک شیء مشترک دارند، تصاویر متفاوتی از آن شی تولید میکنند (مانند نقاشیها یا عکسها)، و برجسته میکنند که چنین افرادی تصویر یکسان از این شی را بهطور متفاوتی تفسیر میکنند. در نهایت، آنها نشان میدهند که وقتی این افراد از طریق تصاویر ارتباط برقرار میکنند، درک همدیگر برایشان مشکل است. بر اساس این مشاهدات، کتاب یک نظریه روانی-اجتماعی از پیوند بین باورها و شمایل نگاری را پیشنهاد می کند. این کتاب عمدتاً برای دانشجویان و محققان علوم انسانی و اجتماعی که علاقه مند به مسئله شناسی تصاویر هستند در نظر گرفته شده است. با این حال، برای متخصصان ارتباطات و عموم مردم نیز جالب خواهد بود.
We see and represent our social environment not as it is, but as we believe it to be. This is the thesis defended in this book, supported by conceptual elements and illustrated by numerous examples drawn from anthropology, developmental psychology, cognitive psychology and social psychology. These examples show that people sharing different beliefs about the same object produce different images of that object (such as drawings or photos), and highlight that such people interpret the same image of this object differently. Finally, they show that, when these people communicate through images, they find it difficult to understand each other. On the basis of these observations, the book proposes a psychosocial theory of the link between beliefs and iconography.This book is mainly intended for students and researchers in the humanities and social sciences, interested in the problematic of images. However, it will also be of interest to communication practitioners and the general public.