دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: جامعه شناسی ویرایش: نویسندگان: David M. Faris, Babak Rahimi سری: ISBN (شابک) : 1438458835, 9781438458830 ناشر: State University of New York Press سال نشر: 2015 تعداد صفحات: 336 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Social Media in Iran: Politics and Society After 2009 به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رسانه های اجتماعی در ایران: سیاست و جامعه بعد از سال 2009 نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اولین گزارش جامع از تأثیر اینترنت بر زندگی در ایران. رسانههای اجتماعی در ایران اولین کتابی است که داستان پیچیدهای را بیان میکند که چگونه و چرا مردم ایران - از جمله زنان، همجنسبازان، دگراندیشان، هنرمندان و حتی بازیگران دولتی - از فناوری رسانههای اجتماعی استفاده میکنند و با این کار محیطی بحثانگیز ایجاد میکنند که در آن جدید هویت ها و واقعیت ها ساخته می شوند. این جلد با گردآوری دانشمندان نوظهور و جاافتاده در زمینه ارتباطات، فرهنگ و مطالعات رسانهای، نقش رسانههای اجتماعی را در جامعه ایران، بهویژه زمان انتخابات جنجالی ریاستجمهوری سال ۱۳۸۸ و پس از آن، نقطه عطفی در تاریخ پس از انقلاب ایران میداند. در حالی که متخصصان منطقه ممکن است مطالعات روی موضوعات خاص را مفید بدانند، هدف این جلد ارائه روایتهای گسترده از مفاهیم مبتنی بر بازیگر از فناوری رسانه است، رویکردی که بر فرآیندهای تجربی و شبکههای اجتماعی شیوههای دیجیتال در عصر اطلاعات که فراتر از آن گسترش یافته است، تمرکز دارد. ویژگی های فرهنگی دانشجویان و دانش پژوهان مطالعات منطقه ای و رسانه ای این جلد را سرشار از بینش های تجربی و نظری در مورد چگونگی شکل گیری فناوری ها به زندگی سیاسی و روزمره خواهند یافت.