دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Susan Sontag
سری:
ISBN (شابک) : 9788580865790
ناشر: Companhia das letras
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 0
زبان: Portuguese
فرمت فایل : MOBI (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 441 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Sobre fotografia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب در مورد عکاسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
درباره عکاسی، برنده جایزه ملی منتقدان کتاب در سال 1977، کتابی است که در زمینه مطالعات تصویر تاریخ ساز شد. این کتاب که در ابتدا در سال 1983 در برزیل منتشر شد، شش مقاله نوشته شده در دهه 1970 را گرد هم می آورد که در آنها سوزان سونتاگ، رمان نویس و فیلسوف، عکاسی را به عنوان پدیده ای از تمدن از زمان ظهور داگرئوتیپ در قرن نوزدهم تحلیل می کند. نتیجه یک تاریخ اجتماعی از بینش است که جایگاه مرکزی خود را در فرهنگ معاصر نشان می دهد. سونتاگ فراتر از قلمرو تکنیک عکاسی است، رویکردی که عمل عکاسی را از بافت اجتماعی که آن را ابداع و مصرف میکند، جدا میکند. جامع و تامل برانگیز، گفتگو را با فلسفه، جامعه شناسی، زیبایی شناسی و هنر تصویری تحلیل می کند. با این حال، دانش نویسنده به هرمتیک ترجمه نمی شود. سبک او ساده، مستقیم، سبک و فریبنده است که نشانه یکی از فعال ترین روشنفکران زمان ماست. او هنگام بحث در مورد روابط بین رویدادها و تصاویر تولید شده از آنها می نویسد: "واقعیت، به این ترتیب، با عکاسی دوباره تعریف می شود." سونتاگ نشان میدهد که چگونه مفاهیم واقعیت و بازنمایی در جوامع صنعتی و مصرفگرا، جایی که «همه چیز وجود دارد تا به یک عکس ختم شود» با هم مخلوط میشوند.
Sobre fotografia, ganhador do National Book Critic Circle Award de 1977, é um livro que fez história no âmbito dos estudos da imagem. Publicado originalmente no Brasil em 1983, reúne seis ensaios escritos na década de 70, em que a romancista e filósofa Susan Sontag analisa a fotografia como fenômeno de civilização desde o aparecimento do daguerreótipo, no século XIX. O resultado é uma história social da visão, demonstrando seu lugar central na cultura contemporânea. Sontag extrapola os domínios da técnica da fotografia, enfoque que desliga a prática fotográfica do quadro social que a inventa e a consome. Abrangentes e reflexivas, as análises dialogam com a filosofia, a sociologia, a estética e a arte pictórica. A erudição da autora não se traduz, porém, em hermetismo. Seu estilo é simples, direto, leve e sedutor, marca de uma das mais atuantes intelectuais da atualidade. "A realidade, como tal, é redefinida pela fotografia", escreve ela ao discutir as relações entre os acontecimentos e as imagens produzidas a partir deles. Sontag mostra como as noções de fato e representação se embaralham nas sociedades industriais e consumistas, onde "tudo existe para terminar numa foto".