دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Rosine Jozef Perelberg
سری: The New Library of Psychoanalysis
ISBN (شابک) : 0367253550, 9780367253554
ناشر: Routledge
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: 221
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Sexuality, Excess, and Representation: A Psychoanalytic Clinical and Theoretical Perspective به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جنسیت، افراط و بازنمایی: یک دیدگاه بالینی و نظری روانکاوی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
جنسیت، افراط و بازنمایی درک روانکاوانه ای از دوجنسیتی روانی و چگونگی درک آن از نظر نظری و در عمل بالینی ایجاد می کند.
روزین یوزف پرلبرگ فراروانشناسی فرویدی را با مشغله های مدرن با پرسش های تفاوت ها و تفاوت های جنسی بیان می کند. او ایده های ارائه شده در اثر ویرایش شده قبلی خود، دوجنس گرایی روانی: گفتگوی بریتانیایی-فرانسوی را گسترش می دهد. رویکرد نویسنده این ایده فروید را مجدداً مورد توجه قرار میدهد که «یکی از قبل بهعنوان یک مرد یا زن به دنیا نمیآید، بلکه در فرآیند توسعه بهعنوان چنین ساخته میشود». نوشتههای نظری فروید در مورد دوجنسگرایی مورد بررسی قرار میگیرد و ما را محکم به جنسیت کودکانه و عقده ادیپ و «نفی زنانگی» بازمیگرداند.
پرلبرگ از آموزش گذشته خود به عنوان یک انسان شناس اجتماعی استفاده می کند تا تمایز بین جنسیت، جنسیت و تمایلات جنسی را پیشنهاد و بررسی کند. او کار آکادمیک پس از جنگ را در زمینه جنسیت و مطالعات زنان و نظریه دگرباش در نظر میگیرد و استدلال میکند که هدف روانکاوی جنسیت نیست، بلکه جنسیت است که پیوندی بین امر جنسی و ناخودآگاه برقرار میکند. او پیشنهاد میکند که ناخودآگاه وحدت ظاهری ما را بهعنوان سوژه بهطور دائم به چالش میکشد.
جنسگرایی، افراط و بازنمایی برای همه روانکاوان و رواندرمانگران روانکاوان جالب توجه خواهد بود.