دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Bethany Morris
سری: Lines of the Symbolic Series in Psychoanalysis
ISBN (شابک) : 9780367173340, 9780429056260
ناشر: Routledge
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: [157]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Sexual Difference, Abjection and Liminal Spaces: A Psychoanalytic Approach to the Abhorrence of the Feminine به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تفاوت جنسی، انزجار و فضاهای مرزی: رویکردی روانکاوانه به انزجار از زنانه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب از رویکردی میان رشتهای برای کشف راههایی استفاده میکند که در آن تفاوتهای جنسی را میتوان به عنوان رویارویی با دیگران از طریق افراد تحقیر شده درک کرد، گفتمانهای اجتماعی و اضطرابهای ناخودآگاه پیرامون زنان «هیولایی» در طول تاریخ را بررسی میکند و اینکه چگونه میتوانند این شخصیتها را به چالش بکشند. نویسنده مفهوم هیولا-زنانه باربارا کرید را بسط میدهد تا تحلیلی خاص لاکانی از انواع مختلف هیولاهای زنانه، مانند مری تافت، آندریا یتس، لیلیت و مدوسا ارائه دهد. این کتاب با تکیه بر نظریه «جنسگرایی» لاکان، شخصیتهای زنان باردار در دوران روشنگری، زنانی که مرتکب جنایت میشوند، مادران در کلینیک روانکاوی و زنان مبتلا به اختلال شخصیت مرزی را مورد بازجویی قرار میدهد. فصلها به بررسی این موضوع میپردازند که چگونه رویارویی با یک موضوع زنانه به معنای لاکانی میتواند در اعمال زنستیزانهای که زنان را هدف قرار میدهد تجلی یابد، و همچنین این که چگونه یک مفهوم دلوزی شدن-دیگری ممکن است برای تفسیر آنها در یک سیستم معناسازی فالومرکزی چالشی ایجاد کند. این متن که خلاقانه کار ژاک لاکان و ژیل دلوز را درگیر می کند، فراتر از شناسایی ساده شیوه های زن ستیزانه با بررسی پویایی های رابطه ای و ناخودآگاه بین گروه های هژمونیک و آنهایی است که به عنوان \"دیگر\" تعیین شده اند. با رویکرد به مفهوم خط مرزی از منظر انتقادی و فرا رشته ای، این متن برای دانشجویان کارشناسی ارشد و محققان روانکاوی لاکانی، مطالعات جنسیتی، مطالعات فرهنگی و روانشناسی انتقادی جذاب خواهد بود.