دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Bohuslav Ostadal. Naranjan S. Dhalla
سری: Advances in Biochemistry in Health and Disease, 21
ISBN (شابک) : 9783030586768, 9783030586775
ناشر: Springer
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 284
[287]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Sex Differences in Heart Disease به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تفاوت های جنسی در بیماری های قلبی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بیماری های قلبی عروقی عامل اصلی مرگ و میر در مردان و زنان است. متأسفانه، زنان به طور سنتی از آزمایشهای بالینی کنار گذاشته شدهاند و از حیوانات ماده کمتر استفاده میشود یا جنسیت در مطالعات تحقیقاتی پایه گزارش نشده است. تا همین اواخر، در نظر گرفتن هر دو جنس در مطالعات بالینی و پیش بالینی با تمرکز بر بیماری های قلبی عروقی مورد نیاز نبود. با این حال، تعداد مقالات بالینی و تجربی مربوط به تفاوتهای جنسی و بیماریهای قلبی در سالهای گذشته به طور قابل توجهی افزایش یافته است. این روند بدیهی است که نتیجه حداقل دو واقعیت است: تعداد نمونه هایی از رفتارهای مختلف قلب زن و مرد در شرایط فیزیولوژیکی و پاتولوژیک به طور پیوسته در حال افزایش است و گزارش های بحث برانگیزی در مورد تأثیر مفید و نامطلوب درمان جایگزینی هورمونی وجود دارد. مکانیسمهای مولکولی و سلولی دقیق این تفاوتها هنوز ناشناخته است، اما یکی از آنها امروزه واضح است: تفاوتهای جنسی آنقدر مهم هستند که باید با انتخاب روشهای تشخیصی و درمانی بهینه در عمل بالینی مورد توجه قرار گیرند. این کتاب 16 نسخه خطی را در مورد تفاوت های جنسی در بیماری قلبی ارائه می کند که توسط چندین محقق ساخته شده است. این جلد در چهار بخش تنظیم شده است. بخش اول که به تفاوت های جنسی در آسیب ایسکمیک قلبی می پردازد، شامل 5 فصل در مورد جنبه های تجربی آسیب ایسکمی قلبی/آسیب خونرسانی مجدد، نقش تستوسترون و جنبه های بالینی بیماری ایسکمیک قلب است. بخش دوم به تفاوت های جنسی در نارسایی قلبی اختصاص دارد و شامل چهار فصل است. بحث در این بخش از کتاب حول تفاوتهای جنسیتی در نارسایی قلبی به دلیل حجم زیاد است. بخش سوم این جلد شامل چهار مقاله در مورد عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی یعنی فشار خون و چاقی است و در نهایت سه فصل در قسمت چهارم به تفاوت های جنسی میتوکندری های قلبی در شرایط مختلف پاتولوژیک می پردازد. ما معتقدیم این کتاب برای دانشمندان قلب و عروق، دانشجویان تحصیلات تکمیلی، همکاران فوق دکترا و سایر متخصصان سلامت بسیار مفید خواهد بود.