دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Heather Walton. Andrew W. Hass
سری: Playing the Texts
ISBN (شابک) : 1841270180, 9781841270180
ناشر: Bloomsbury T&T Clark
سال نشر: 2000
تعداد صفحات: 215
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 11 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Self/Same/Other: Re-visioning the Subject in Literature and Theology به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خود/همان/دیگر: بازبینی موضوع در ادبیات و الهیات نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این مجموعه مقالات نحوه بازنگری مفاهیم خود، دیگری، ذهنیت، جنسیت و متن مقدس را در نظریه معاصر بررسی می کند. این روشهای جدید تصور، تحولات و تغییرات بنیادی ایجاد میکند که درک ما از هویت فلسفی، روانشناختی، سیاسی، جنسی و معنوی را بازسازی میکند و به ما امکان میدهد خطوط گسل، نیروهای نظارتی، محرومیتها و فضاهای نامشخص را هم در درون خودمان و هم در درون گفتمان ردیابی کنیم. که در این خود حضور دارند. به این ترتیب، بازنگریها مرزها را در هم میشکنند، و مواجهه با ادبیات و الهیات به کانونی حیاتی برای این کاوشها تبدیل میشود، زیرا خود یاد میگیرد وجود خود را خلاقانه در مقابل دیگران و در نهایت، دیگری تغییر دهد.
This collection of essays explores the way our notions of self, other, subjectivity, gender and the sacred text are being re-visioned within contemporary theory. These new ways of conceiving create upheavals and radical shifts that rework our understanding of philosophical, psychological, political, sexual and spiritual identity, allowing us to trace the fault lines, regulatory forces, exclusions and unmarked spaces both within our selves, and within the discourses that attend these selves. As such, revisionings break down borders, and the encounter of literature and theology becomes a crucial focus for these explorations, as the self learns to resituate its own being creatively vis-a-vis others and, ultimately, the Other.