دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: G. A. Cohen
سری: Studies in Marxism and Social Theory
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 1995
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 585 کیلوبایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خود مالکیت، آزادی و برابری: تاریخ و نظریه، علوم سیاسی، سیاست و حکومت، سیاست و علوم اجتماعی، حقوق مدنی و آزادی، موضوعات خاص، سیاست و حکومت، سیاست و علوم اجتماعی، بوتیک تخصصی، کتاب های درسی جدید، مستعمل و اجاره، حقوق و آزادی های مدنی، موضوعات خاص ,سیاست و حکومت,سیاست و علوم اجتماعی,دسته ها,کیندل استور,تاریخ و تئوری,علوم سیاسی,سیاست و حکومت,سیاست و علوم اجتماعی,دسته ها,کیندل استور
در صورت تبدیل فایل کتاب Self-Ownership, Freedom, and Equality به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خود مالکیت، آزادی و برابری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب G. A. Cohen اصل آزادیخواهانه مالکیت خود را بررسی می کند، که می گوید هر فرد به خودش تعلق دارد و بنابراین هیچ خدمت یا محصولی را به شخص دیگری مدیون نیست. این اصل برای دفاع از نابرابری سرمایه داری استفاده می شود، که گفته می شود منعکس کننده آزادی هر فرد برای انجام هر کاری که می خواهد با خودش است. نویسنده استدلال میکند که مالکیت بر خود نمیتواند آزادیای را که وعده داده است به ارمغان بیاورد، در نتیجه این ایده که دوستداران آزادی باید سرمایهداری و نابرابری ناشی از آن را بپذیرند، تضعیف میکند. او در ادامه نشان میدهد که محکومیت استاندارد مارکسیستی استثمار مستلزم تأیید مالکیت بر خود است، زیرا در برداشت مارکسیستی، کارفرما آنچه را که باید به او تعلق داشته باشد، میدزدد، زیرا او آن را تولید کرده است. بدین ترتیب، یک مفهوم عمیقاً نابرابری به آنچه در آرمان یک نظریه برابری طلبانه است رسوخ کرده است. او استدلال می کند که پاکسازی این مفهوم از تفکر سوسیالیستی، ساختن یک برابری طلبی سازگارتر را ممکن می سازد.
In this book G. A. Cohen examines the libertarian principle of self-ownership, which says that each person belongs to himself and therefore owes no service or product to anyone else. This principle is used to defend capitalist inequality, which is said to reflect each person's freedom to do as as he wishes with himself. The author argues that self-ownership cannot deliver the freedom it promises to secure, thereby undermining the idea that lovers of freedom should embrace capitalism and the inequality that comes with it. He goes on to show that the standard Marxist condemnation of exploitation implies an endorsement of self-ownership, since, in the Marxist conception, the employer steals from the worker what should belong to her, because she produced it. Thereby a deeply inegalitarian notion has penetrated what is in aspiration an egalitarian theory. Purging that notion from socialist thought, he argues, enables construction of a more consistent egalitarianism.