دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Reza Gholami
سری: Studies in Migration and Diaspora
ISBN (شابک) : 1472430107, 9781472430106
ناشر: Routledge
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 244
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Secularism and Identity: Non-Islamiosity in the Iranian Diaspora به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سکولاریسم و هویت: غیراسلامی در دیاسپورای ایرانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در گفتمانهای سیاسی، رسانهای و دانشگاهی غرب، جوامع مسلمان عمدتاً از منظر دینداری اسلامی خود دیده میشوند، اما در جوامع دیاسپوریک سکولاریسمهای منحصربهفرد و پیچیدهای وجود دارد. این کتاب با تکیه بر مصاحبههای مفصل و مطالب قومنگاری جمعآوریشده در بریتانیا، به بررسی راههایی میپردازد که در آن شکلی از سکولاریسم - «غیراسلامی» - در میان اعضای ایرانی دیاسپورا، ایدهها و شیوههای جامعه و هویت دیاسپورایی و همچنین بهطور گستردهتر را شکل میدهد. روابط اجتماعی. علاوه بر توسعه یک پارادایم نظری جدید برای درک شیوه ای که جوامع دیاسپوریک هویت و آگاهی دیاسپوریک را می سازند و زندگی می کنند به گونه ای که فقط "اسلام" را به حاشیه می برد، انگ می گذارد یا ریشه کن می کند، سکولاریسم و هویت نشان می دهد که چگونه از این رویکرد برای غلبه بر استفاده می شود. ایدههای تلقینشده دینی و ایجاد خودی مطلوب، بنابراین فضای جدیدی برای زندگی و در نتیجه رسیدن به «آزادی» ایجاد میکند. این جلد با زیر سوال بردن مفاهیم ضد اسلام گرایی و اسلام هراسی، در حالی که سکولاریسم را به عنوان یک وسیله یا مکانیسم به جای هدف بررسی می کند، درک جدیدی از دین به عنوان نشانگر هویت مهاجر ارائه می دهد. به این ترتیب برای محققان جامعه شناسی، مردم شناسی و علوم سیاسی با علاقه مندی به مهاجرت و قومیت، جوامع دیاسپوریک، جامعه شناسی دین و اشکال نوظهور سکولاریسم جذاب خواهد بود.