دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Vera Bollmann (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531185675, 9783531942995
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 263
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب خواهران: تعامل و دوسوگرایی در روابط مادام العمر: خانواده، جامعه شناسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Schwestern: Interaktion und Ambivalenz in lebenslangen Beziehungen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خواهران: تعامل و دوسوگرایی در روابط مادام العمر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
خواهران اغلب با یک رابطه اجتماعی مادام العمر و مراحلی از زندگی که با هم تجربه کرده اند به هم مرتبط می شوند، به عنوان مثال. ب در خانواده مبدا. در نتیجه، آنها معمولاً انبوهی از خاطرات و تجربیات شکل دهنده و هویت ساز را به اشتراک می گذارند که با نقش های جنسیتی زن مرتبط است. با این وجود، روابط خواهران یک حوزه موضوعی عمدتاً نادیده گرفته شده در تحقیقات جامعهشناختی خانواده است.ورا بولمان بر اساس هشت مصاحبه روایی با زنان مسنتر به ویژگیهای این الگوی روابط زنانه از دیدگاه جامعهشناختی پرداخته است. در نگاهی به گذشته، بیوگرافی ها انگیزه ها و احتمالات چند وجهی رابطه خواهر را در مسیر زندگی نشان می دهد. این مطالعه بیوگرافی بینش هایی را در مورد چگونگی شکل گیری و حفظ روابط مادام العمر ارائه می دهد. علاوه بر این، روابط خواهر و برادری نیز میتواند تحت تأثیر احساسات دوسوگرا قرار گیرد، زیرا اگر بتوان این رابطه را به طور کامل خاتمه داد، بالقوه مشکلساز به نظر میرسد.
Schwestern sind häufig durch eine lebenslange soziale Beziehung und gemeinsam erlebte Lebensphasen, z. B. in der Herkunftsfamilie, gekennzeichnet. Dadurch teilen sie in der Regel eine Vielzahl prägender und identitätsstiftender Erinnerungen sowie Erfahrungen, die an weibliche Geschlechterrollen geknüpft sind. Gleichwohl stellen Schwesternbeziehungen innerhalb familiensoziologischer Forschungen einen weitgehend vernachlässigten Themenbereich dar. Vera Bollmann hat sich aus soziologischer Perspektive den Besonderheiten dieses weiblichen Beziehungsmusters anhand von acht narrativen Interviews mit Frauen im höheren Lebensalter genähert. Die Biographien zeigen dabei in der retrospektiven Betrachtung facettenreiche Motive und Möglichkeiten der Schwesternbeziehung im Lebensverlauf auf. Die biographische Studie liefert Einblicke, wie lebenslange Beziehungen hergestellt und aufrecht erhalten werden. Darüber hinaus können Schwesternbeziehungen auch ambivalente Gefühle durchziehen, da eine vollständige Aufkündbarkeit der Beziehung potenziell problematisch erscheint.
Front Matter....Pages 1-10
Einleitung....Pages 11-14
Zum Forschungsstand: Familie und Geschwister....Pages 15-57
Theoretische Überlegungen....Pages 59-70
Methodische Überlegungen....Pages 71-102
Schwesterninteraktionen im Lebensverlauf....Pages 103-223
Kontrastiver Fallvergleich....Pages 225-247
Schluss....Pages 249-252
Back Matter....Pages 253-267