دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Arbeitsgruppe Schulinspektion (eds.)
سری: Educational Governance 25
ISBN (شابک) : 9783658108717, 9783658108724
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 333
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بازرسی مدرسه به عنوان یک محرک هدایت کننده؟: نتایج پروژه های تحقیقاتی: مدیریت، سازمان و رهبری، سیاست آموزشی و سیاست
در صورت تبدیل فایل کتاب Schulinspektion als Steuerungsimpuls?: Ergebnisse aus Forschungsprojekten به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازرسی مدرسه به عنوان یک محرک هدایت کننده؟: نتایج پروژه های تحقیقاتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در ده سال گذشته، بازرسی مدارس در آلمان معرفی شده است. در بسیاری از کشورهای اروپایی آنها بسیار طولانی تر تأسیس شده اند. در آلمان، انتظار مرتبط با بازرسی این بود که مدارس به طور مداوم بر اساس دادههای مربوط به مدرسه و آموزش جمعآوریشده بهطور منظم پیشرفت کنند. در اینجا، دولت، از جمله، بر بینش بازیگران در مدرسه تکیه می کند ("توسعه مدرسه از طریق بینش") بازرسی را در سیستم چند سطحی ثبت، پردازش و اجرا می کند. این با استفاده از روش های کمی و کیفی از پروژه های تحقیقاتی مختلف که بازرسی مدارس در آلمان را تجزیه و تحلیل می کند، مورد بررسی قرار می گیرد. یک مقاله به مقایسه بازرسی مدارس در شش کشور اروپایی می پردازد.
In den vergangenen zehn Jahren wurden in Deutschland Schulinspektionen eingeführt; in vielen europäischen Ländern wurden sie bereits vor deutlich längerer Zeit etabliert. In Deutschland wurde mit der Inspektion die Erwartung verbunden, dass sich Schulen auf Basis systematisch erhobener schul- und unterrichtsrelevanter Daten kontinuierlich zum Besseren entwickeln. Hierbei setzt der Staat unter anderem auf die Einsicht der schulischen Akteure („Schulentwicklung durch Einsicht“).
Vor diesem Hintergrund gehen die Beiträge des Bandes der Frage nach, wie die schulischen Akteure im Mehrebenensystem die Inspektion aufnehmen, verarbeiten und umsetzen. Untersucht wird dies mit quantitativen und qualitativen Methoden aus verschiedenen Forschungsprojekten, die die Schulinspektion in Deutschland analysieren. Ein Beitrag vergleicht die Schulinspektion in sechs Ländern Europas.
Front Matter....Pages I-X
Schulinspektion und Schulentwicklung – Ergebnisse der quantitativen Schulleitungsbefragung....Pages 1-50
Schulinspektion im regionalen und institutionellen Kontext....Pages 51-89
Schulentwicklung aus einer Verhärtung heraus....Pages 91-117
Schulinspektion als Steuerungsimpuls zur Schulentwicklung?....Pages 119-167
Die Reform der Reform....Pages 169-199
„Veränderung unter Druck“....Pages 201-226
Von der Schulinspektion zur Schulentwicklung....Pages 227-262
Professionalität für wen?....Pages 263-283
Wirkungen und Nebenwirkungen europäischer Inspektionssysteme....Pages 285-324
Back Matter....Pages 325-327