دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Helene Feichter (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658068592, 9783658068608
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 294
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دانش آموزان مدرسه را بررسی می کنند: امکانات و محدودیت ها: روش شناسی علوم اجتماعی، کودکی، نوجوانی و جامعه، جامعه شناسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Schülerinnen und Schüler erforschen Schule: Möglichkeiten und Grenzen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دانش آموزان مدرسه را بررسی می کنند: امکانات و محدودیت ها نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دانشآموزان بزرگترین گروه از افراد در مدرسه را تشکیل میدهند. شگفتآورتر است که دانش آنها در مورد مدرسه تا کنون به طور کاملاً یک طرفه در تحقیقات مورد استفاده قرار گرفته است. به عنوان یک قاعده، آنها به عنوان اهداف تحقیق در نظر گرفته می شوند؛ تنها به ندرت می توانند خودشان پروژه های تحقیقاتی را تدوین کنند و تحقیقات فعال انجام دهند. بر اساس علاقه روزافزون به این حوزه از آموزش و پژوهش مدرسه، هلن فیشتر به بررسی امکانات و محدودیتهای مشارکت فعال دانشآموزان در تحقیقات مدرسه میپردازد. از یک سو، این رویکردهای پژوهشی مشارکتی ارائه شده است، از سوی دیگر، موضوع نیز در زمینه وسیع تری قرار می گیرد. این سوال مطرح می شود که آیا ساختار نهادی مدرسه به اندازه کافی بالغ است که این تغییر نقش را برای دانش آموزان امکان پذیر کند؟
Schülerinnen und Schüler stellen die größte Personengruppe in der Schule dar. Umso mehr verwundert es, dass ihr Wissen über Schule in der Forschung bislang recht einseitig genutzt wird. Sie werden in der Regel als Objekte der Forschung angesehen, nur selten können sie Forschungsvorhaben selbst formulieren und aktiv forschend tätig werden. Ausgehend vom steigenden Interesse an diesem Bereich der Unterrichts- und Schulforschung geht Helene Feichter der Frage nach, welche Möglichkeiten und Grenzen für eine aktive Beteiligung von Schülerinnen und Schülern in der Schulforschung ausgemacht werden können. Einerseits werden diese partizipativen Forschungszugänge vorgestellt, andererseits wird das Thema auch in einen breiteren Kontext gestellt. Es erhebt sich nämlich die Frage, ob die institutionelle Verfasstheit von Schule reif ist, diesen Rollenwechsel von Schülerinnen und Schülern zu ermöglichen.
Front Matter....Pages 1-16
I THEORETISCHE ANNÄHERUNG....Pages 17-76
II FELDFORSCHUNG....Pages 77-109
III DARSTELLUNG DER EMPIRISCHEN ERGEBNISSE....Pages 111-246
IV DISKUSSION DER ERGEBNISSE....Pages 247-277
Back Matter....Pages 279-298