دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Julia Voßmeier (auth.)
سری: Dortmunder Beiträge zur Entwicklung und Erforschung des Mathematikunterrichts 5
ISBN (شابک) : 9783834824042, 9783834824059
ناشر: Vieweg+Teubner Verlag
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 553
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 15 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ارزیابی مکان های مکتوب در دروس حساب: یک تحقیق با استفاده از مثال مهارت های مرتبط با محتوا: تدریس و تربیت معلم، آموزش ریاضی
در صورت تبدیل فایل کتاب Schriftliche Standortbestimmungen im Arithmetikunterricht: Eine Untersuchung am Beispiel inhaltsbezogener Kompetenzen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ارزیابی مکان های مکتوب در دروس حساب: یک تحقیق با استفاده از مثال مهارت های مرتبط با محتوا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چند سال است که فراخوانهایی مبنی بر تنظیم دروس ریاضی با مهارتها و نقصهای فردی دانشآموزان وجود دارد. برای اجرای این الزام در واقعیت تدریس باید از نظر موضوعی و محتوایی مشخص شود. جولیا وسمایر مفهوم به اصطلاح تعیین وضعیت را در نظر می گیرد و بررسی می کند که چگونه دانش در مورد وضعیت یادگیری فردی به دست آمده از طریق تعیین وضعیت کتبی می تواند توسط معلمان و همچنین دانش آموزان در کلاس درس و برای فرآیند یادگیری بیشتر استفاده شود. بر اساس مطالعهای با 600 دانشآموز از سالهای تحصیلی 2 تا 4 و معلمان آنها، نشان میدهد که پتانسیل ارزیابی مکان شناسایی شده است، اما همیشه به طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است.
Seit einigen Jahren wird gefordert, den Mathematikunterricht auf individuelle Kompetenzen und Defizite der Schülerinnen und Schüler auszurichten. Um diese Forderung in der Unterrichtsrealität umzusetzen, muss sie fach- und inhaltsbezogen konkretisiert werden. Julia Voßmeier greift das Konzept der sogenannten Standortbestimmungen auf und untersucht, wie die durch schriftliche Standortbestimmungen gewonnenen Erkenntnisse über die individuellen Lernstände sowohl von den Lehrern als auch von den Schülern im Unterricht und für den weiteren Lernprozess genutzt werden können. Auf der Grundlage einer Untersuchung mit 600 Schülerinnen und Schülern aus den Schuljahren 2 bis 4 sowie deren Lehrkräften zeigt sie, dass die Potenziale der Standortbestimmungen zwar erkannt, aber nicht immer ausgeschöpft wurden.
Front Matter....Pages I-XI
Einleitung....Pages 1-3
Leistungsfeststellung als Grundlage individueller Förderung....Pages 5-48
Zur Erhebung von Lernständen im Mathematikunterricht....Pages 49-102
Standortbestimmungen im Mathematikunterricht der Grundschule....Pages 103-130
Inhaltsbezogener Forschungsstand....Pages 131-156
Design der Untersuchung....Pages 157-173
Konzeptionelle Beschreibung der verwendeten Standortbestimmungen....Pages 175-216
Lernstände, Lernentwicklungen und Hauptfehler....Pages 217-358
Ergebnisse zur Konzeption der Standortbestimmungen....Pages 359-411
Erfahrungen mit und Einstellungen zu Standortbestimmungen....Pages 413-491
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 493-506
Back Matter....Pages 507-548