دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Matei Candea
سری:
ISBN (شابک) : 1138229725, 9781138229716
ناشر: Routledge/Taylor & Francis Group
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 282
[272]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 66 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Schools And Styles Of Anthropological Theory به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مکاتب و سبک های نظریه انسان شناسی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب مروری بر جریانهای فکری مهم در انسانشناسی اجتماعی و فرهنگی، از قرن نوزدهم تا کنون دارد. این کتاب خوانندگان را با خاستگاه، زمینه و ارتباط مستمر طرح کلییدوسکوپی جذاب و هیجان انگیزی از ایده هایی آشنا می کند که علوم انسانی و علوم اجتماعی را متحول کرده است، و نحوه درک ما از خود و جوامعی که امروز در آن زندگی می کنیم. هر فصل مقدمه ای کامل و در عین حال جذاب برای یک مکتب نظری، سبک یا موضوع مفهومی خاص ارائه می دهد. آنها با هم یک مقدمه انتقادی دقیق و جامع از برجسته ترین مناطق این حوزه را ایجاد می کنند. مقدمه در مورد موضوعات اساسی که فصل ها را به هم گره می زند و آنچه را که خود مفاهیم «نظریه» و «مکتب نظری» به درک ما از انسان شناسی به عنوان یک رشته می آورد، منعکس می شود. این کتاب مجموعه سخنرانیهای اصلی ارائه شده در دانشگاه کمبریج را دنبال میکند و برای همه دانشجویان مقطع کارشناسی که دورهای در زمینه نظریه انسانشناسی یا تاریخ اندیشه انسانشناسی را میگذرانند، خواندنی ضروری است. همچنین به طور گستردهتری برای دانشجویان انسانشناسی اجتماعی و فرهنگی، جامعهشناسی، جغرافیای انسانی و رشتههای هم خانواده در علوم اجتماعی و علوم انسانی مفید خواهد بود.
This book presents an overview of important currents of thought in social and cultural anthropology, from the 19th century to the present. It introduces readers to the origins, context and continuing relevance of a fascinating and exciting kaleidoscope of ideas that have transformed the humanities and social sciences, and the way we understand ourselves and the societies we live in today. Each chapter provides a thorough yet engaging introduction to a particular theoretical school, style or conceptual issue. Together they build up to a detailed and comprehensive critical introduction to the most salient areas of the field. The introduction reflects on the substantive themes which tie the chapters together and on what the very notions of ‘theory’ and ‘theoretical school’ bring to our understanding of anthropology as a discipline. The book tracks a core lecture series given at Cambridge University and is essential reading for all undergraduate students undertaking a course on anthropological theory or the history of anthropological thought. It will also be useful more broadly for students of social and cultural anthropology, sociology, human geography and cognate disciplines in the social sciences and humanities.