دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Daniel Kuncz (auth.)
سری: Wissenschaftliche Reihe Fahrzeugtechnik Universität Stuttgart
ISBN (شابک) : 9783658181314, 9783658181307
ناشر: Springer Vieweg
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 154
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب کاهش زمان تعویض در وسایل نقلیه تجاری سنگین با استفاده از همگام سازی از طریق ارتعاش قطار محرک القایی: مهندسی خودرو، فناوری موتور، طراحی مهندسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Schaltzeitverkürzung im schweren Nutzfahrzeug mittels Synchronisation durch eine induzierte Antriebsstrangschwingung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کاهش زمان تعویض در وسایل نقلیه تجاری سنگین با استفاده از همگام سازی از طریق ارتعاش قطار محرک القایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Daniel Kuncz نوع جدیدی از فرآیند تعویض دنده را ارائه میکند که انتقال را قادر میسازد با تحریک خاص ارتعاشات قطار درایو هماهنگ شود. این امر زمان تعویض دنده را کوتاه می کند و عملکرد رانندگی در خودروهای تجاری سنگین را افزایش می دهد. نویسنده یک کنترل کننده گشتاور موتور را طراحی می کند تا به طور مناسب ارتعاش را در قطار محرک تحریک کند. شناسایی پارامتر این روش را قادر می سازد تا برای تعداد زیادی از انواع خودرو سازگار شود. علاوه بر این، دینامیک کلاچ و محرک های گیربکس را تطبیق می دهد. نویسنده اثربخشی و مزایای روش ارائه شده در آزمون های رانندگی را اثبات می کند.
Daniel Kuncz stellt einen neuartigen Schaltvorgang vor, der die Synchronisation des Getriebes durch eine gezielt angeregte Antriebsstrangschwingung ermöglicht. Dadurch wird eine Verkürzung der Schaltzeit und eine Steigerung der Fahrleistung im schweren Nutzfahrzeug erreicht. Der Autor entwirft eine Motordrehmomentsteuerung, um die Schwingung im Antriebsstrang passend anzuregen. Durch eine Parameteridentifikation ist eine Adaption der Methode für eine große Anzahl von Fahrzeugvarianten möglich. Darüber hinaus adaptiert er die Dynamik der Kupplung und der Getriebeaktoren. Die Wirksamkeit und Vorteile der vorgestellten Methode weist der Autor in Fahrversuchen nach.
Front Matter....Pages I-XXII
Einleitung....Pages 1-3
Stand der Technik....Pages 5-17
Komponenten und Modellbildung des Antriebsstrangs....Pages 19-45
Verkürzung des Schaltvorgangs....Pages 47-73
Identifikation, Beobachter und Adaptionen....Pages 75-113
Funktionsprototyp und Fahrversuch....Pages 115-125
Zusammenfassung und Ausblick....Pages 127-129
Back Matter....Pages 131-140