دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1st ed.]
نویسندگان: H Darrel Rutkin
سری: Archimedes 55
ISBN (شابک) : 9783030107789
ناشر: Springer International Publishing
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: LXXXIX, 515
[591]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Sapientia Astrologica: Astrology, Magic and Natural Knowledge, ca. 1250-1800: I. Medieval Structures (1250-1500): Conceptual, Institutional, Socio-Political, Theologico-Religious and Cultural به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Sapientia Astrologica: طالع بینی، جادو و دانش طبیعی، حدود. 1250-1800: اول. ساختارهای قرون وسطایی (1250-1500): مفهومی، نهادی، اجتماعی-سیاسی، الهیاتی-مذهبی و فرهنگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب دیدگاه در حال تغییر طالع بینی را از قرون وسطی تا اوایل دوران مدرن بررسی می کند. چارچوبی را برای درک مرکزیت قبلی و حذف بعدی آن از دانش و عمل مشروع معرفی می کند. این بحث به بازسازی نقشهای در حال تغییر طالع بینی در علم، الهیات و فرهنگ غرب از سالهای 1250 تا 1500 میپردازد.
نویسنده هم چگونگی و هم چرایی را در نظر میگیرد. او طیف وسیعی از منابع را تحلیل و ادغام می کند. این تحلیل نشان می دهد که تاریخ طالع بینی - به ویژه، داستان نقد طولانی و حذف نهایی طالع بینی از قلمرو دانش و عمل مشروع - برای درک کامل انتقال از فلسفه طبیعی ارسطویی-بطلمیوسی پیشامدرن به علم مدرن نیوتنی بسیار مهم است. .
نویسنده استدلال می کند که این حذف نه واضح و نه بدون مشکل بود. طالع بینی نوعی توده سحابی جادویی از باورها نبود. در عوض، طالع بینی در قرن سیزدهم به عنوان یک سیستم ریاضی غنی ظاهر شد که در خدمت ادغام نجوم و فلسفه طبیعی، دقیقاً هدف "علم جدید" قرن هفدهم بود. به این ترتیب، تعیین اینکه چرا این ترکیب نجومی امیدوارکننده به نفع یک فلسفه طبیعی ریاضی نسبتاً متفاوت - و با ساختار علی بسیار متفاوت از فلسفه ارسطو - رد شد، به یک سؤال تاریخی مهم تبدیل میشود.