دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Abdolmohammad Kazemipur
سری: Advancing Studies in Religion Series, 11
ISBN (شابک) : 0228008468, 9780228008460
ناشر: McGill-Queen's University Press
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 264
[265]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 Mb
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Sacred as Secular: Secularization under Theocracy in Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مقدس به عنوان سکولار: سکولاریزاسیون تحت حکومت دینی در ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
بحثها در مورد اسلام و جوامع مسلمان در چهار دهه گذشته تشدید شده است که با انقلاب اسلامی 1979 در ایران و بعداً با حوادث 11 سپتامبر آغاز شد. غالباً در این بحث ها فرضیات نادرستی در مورد دلبستگی مسلمانان به دین خود و عدم امکان سکولاریسم در جهان اسلام وجود دارد. در مرکز این مفروضات، مفهوم استثناگرایی مسلمانان قرار دارد: این ایده که مسلمانان به شیوههایی فکر میکنند، معتقدند و رفتار میکنند که اساساً با سایر جوامع مذهبی متفاوت است. عبدالمحمد کاظمی پور در کتاب مقدس به عنوان سکولار تلاش می کند با نگاهی به روندهای مذهبی در ایران از سال 1979 این مفهوم معیوب از استثناگرایی مسلمان را از بین ببرد. او با استناد به طیف گسترده ای از داده ها و منابع، از جمله بررسی نگرش های اجتماعی ملی که از دهه 1970 جمع آوری شده است، به بررسی تحولات در حوزه های سیاست و حوزه های علمیه و حوزه های علمیه و حوزه های علمیه و حوزه های علمیه و حوزه های علمیه و حوزه های علمیه و حوزه های علمیه و حوزه های علمیه می پردازد. و رفتار مردان، زنان و جوانان ایرانی. او آشکار میکند که در زیر نمای مذهبی ایران، سکولاریزاسیون عمیقی وجود دارد که نه تنها در باورهای فردی، بلکه در فلسفه سیاسی، ساختارهای نهادی و روحانی و زندگی فکری ایران نیز نمود پیدا میکند. Sacred as Secular از لحاظ تجربی و نظری غنی، از منظر جامعهشناختی به جایگاه دین در جامعه ایران مینگرد و بحث سکولاریسم را از حوزهای که عمدتاً غرب محور است به جهان اسلام گسترش میدهد.