دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Vanessa Richter (auth.)
سری: Dortmunder Beiträge zur Entwicklung und Erforschung des Mathematikunterrichts 17
ISBN (شابک) : 9783658061807, 9783658061814
ناشر: Springer Spektrum
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 373
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب مسیرهایی به مفهوم تابع خطی: توسعه و اکتشاف یک طراحی آموزشی مبتنی بر زمینه و بازنمایی: آموزش ریاضی
در صورت تبدیل فایل کتاب Routen zum Begriff der linearen Funktion: Entwicklung und Beforschung eines kontextgestützten und darstellungsreichen Unterrichtsdesigns به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مسیرهایی به مفهوم تابع خطی: توسعه و اکتشاف یک طراحی آموزشی مبتنی بر زمینه و بازنمایی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ونسا ریشتر یک طرح آموزشی توسعه یافته و تحقیق شده خاص در مورد مفهوم تابع خطی ارائه می دهد که بر اساس یک رویکرد استنتاج گرایانه برای شکل گیری مفهوم، نظریه شبکه های استنتاجی است. از آنجایی که توابع خطی به عنوان ابزار خوبی برای توصیف در بسیاری از موقعیتهای کاربردی عمل میکنند، داشتن یک ساختار مفهومی قابل اجرا که هم تمایز بصری و هم مدیریت کامل توابع خطی را امکانپذیر میسازد، بسیار مهم است. این مطالعه اطلاعات مهم شی خاص را برای فرآیندهای یادگیری احتمالی و همچنین شرایط و حالتهای عمل عناصر طراحی برای مفهوم تابع خطی ارائه میکند.
Vanessa Richter legt ein spezifisch entwickeltes und beforschtes Unterrichtsdesign zu dem Begriff der linearen Funktion vor, das auf einem inferentialistischen Zugang zur Begriffsbildung, der Theorie der inferentiellen Netze, fußt. Da lineare Funktionen in vielen Anwendungssituationen als eine gute Beschreibungsmöglichkeit dienen, ist ein tragfähiger Vorstellungsaufbau, der sowohl einen anschauungsdifferenzierenden als auch darstellungsreichen Umgang mit linearen Funktionen ermöglicht, von entscheidender Bedeutung. Die Studie liefert gegenstandsspezifisch wichtige Hinweise für mögliche Lernverläufe sowie Bedingungen und Wirkungsweisen von Design-Elementen zum Begriff der linearen Funktion.
Front Matter....Pages I-XI
Einleitung....Pages 1-4
Teil A Rahmentheorien....Pages 5-32
Teil B Spezifizierung und Strukturierung des Lerngegenstandes....Pages 33-71
Teil C Designentwicklung....Pages 73-102
Teil D Durchführung und Auswertung der Design-Experimente....Pages 103-323
Teil E Beiträge zur lokalen Theoriebildung....Pages 325-349
Back Matter....Pages 351-364