دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: J. R. I. Cole
سری:
ISBN (شابک) : 0520056418, 9780585159355
ناشر: University of California Press
سال نشر: 1989
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Roots of North Indian Shi'ism in Iran and Iraq: Religion and State in Awadh, 1722-1859 (Comparative Studies on Muslim Societies) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ریشه های تشیع شمال هند در ایران و عراق: دین و دولت در عواد، 1722-1859 (مطالعات تطبیقی در مورد جوامع مسلمان) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این مطالعه پیشگام در مورد شاخه شیعه دوازده امامی که در عراق و ایران رایج است، J. R. I. Cole تأثیر حکومت شیعیان را بر توسعه کمونالیسم مذهبی و درگیری در ایالت عواد (عود) در شمال هند بررسی می کند. او همچنین رابطه روحانیت شیعه با دولت و واکنش روحانیت به امپریالیسم و سرمایه داری بریتانیا را بررسی می کند. این کتاب بر اساس تحقیقات در نسخههای خطی نادر و آرشیوها نشان میدهد که روحانیت شیعه از سیاستهایی حمایت میکردند که باعث خشم سنیها و هندوها میشد و از این طریق به ترویج اشتراکگرایی مذهبی و فراهم کردن زمینه برای درگیریهای جمعی مدرن میپرداختند. علمای شیعه در حمایت از نوابان و شاهان شیعه عوض، مناصب دولتی گرفتند. حمایت دولت عواد به نوبه خود به تبدیل شیعه از یک «فرقه» تحت تعقیب به یک نهاد مذهبی غالب، اگر هنوز اقلیت، کمک کرد. از نظر جامعهشناختی، این کتاب توجه را به نقش خاص دولت در تعریف «فرقه» و «کلیسا» جلب میکند. همچنین اهمیت شکاف طبقاتی در جامعه شیعی را مورد بحث قرار میدهد و نشان میدهد که ایدئولوژی روحانی غالب اغلب بود. مورد قبول قشر زحمتکش نیست. مطالعه کول از این دیدگاه حمایت می کند که کمونالیسم مسلمان در شمال هند ریشه های تاریخی واقعی دارد و صرفاً استراتژی نخبگان سیاستمداران مسلمان مدرن نبوده است. برخلاف استدلال برخی نویسندگان و تصویری که آیتاللههای کنونی ایران ارائه میکنند، او مدعی است که اکثر روحانیون شیعه نقش مخالفت با دولت را ایفا نکردهاند.