دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: V. Midgelow
سری:
ISBN (شابک) : 0415976022, 9780203937235
ناشر:
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 238
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Reworking The Ballet به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دوباره سازی باله نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
طراحان رقص مدرن مانند متیو بورن، مارک موریس و ماساکی ایوانا که پیشینیان خود را به چالش میکشند و ناراحت میکنند، با تجسم متعارفترین بالههای کلاسیک و رمانتیک، جنجال و بدنامی را برانگیختهاند. در این کتاب، ویدا ال. میجلو روشهایی را نشان میدهد که در آن این بازسازیهای معاصر مواد اولیه خود را تخریب و بازسازی میکنند، و باله را از اجرای کلاسیک به کاوشی حیاتی در مورد جنسیت، جنسیت و تفاوتهای فرهنگی تبدیل میکند. بازسازی باله: روایتهای متقابل و بدنههای جایگزین راههایی را بیان میکند که مخاطبان و منتقدان میتوانند این نسخههای جدید را تجربه کنند، آنها را هم از منظر عملی و هم از منظر نظری ببینند، از جمله: اروتیسم و سیاستهای لمسی، اجرای تقاطع جنسیتی و بازسازیهای متقابل لباس پوشیدن و تبادل فرهنگی و ترکیبی بینامتنی
Challenging and unsettling their predecessors, modern choreographers such as Matthew Bourne, Mark Morris and Masaki Iwana have courted controversy and notoriety by reimagining the most canonical of Classical and Romantic ballets. In this book, Vida L. Midgelow illustrates the ways in which these contemporary reworkings destroy and recreate their source material, turning ballet from a classical performance to a vital exploration of gender, sexuality and cultural difference. Reworking the Ballet: Counter Narratives and Alternative Bodies articulates the ways that audiences and critics can experience these new versions, viewing them from both practical and theoretical perspectives, including: eroticism and the politics of touch performing gender cross-casting and cross-dressing reworkings and intertextuality cultural exchange and hybridity.