دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Houman A. Sadri
سری:
ISBN (شابک) : 0275953211, 9780313047664
ناشر: Praeger Publishers
سال نشر: 1997
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 528 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Revolutionary States, Leaders, and Foreign Relations: A Comparative Study of China, Cuba, and Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب کشورهای انقلابی، رهبران و روابط خارجی: مطالعه تطبیقی چین، کوبا و ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
نقطه کانونی این کتاب بررسی استراتژی های عدم تعهد این کشورهای برجسته در حال توسعه در دوران طفولیت رژیم هایشان است. استراتژی خاص هر ایالت به تفصیل تشریح و توضیح داده می شود و سپس با هم مقایسه و مقایسه می شود. اگرچه در سیاست خارجی آنها تفاوت هایی وجود دارد، اما با توجه به موقعیت جغرافیایی، اندازه، ثروت، توانایی های نظامی، ویژگی های رهبری و نهادهای سیاسی، شباهت های قابل توجهی در اهداف سیاست خارجی و روند روابط خارجی آنها با قدرت های بزرگ وجود دارد. در میان عوامل تبیینی، رهبری نقش بسزایی در فرآیند سیاستگذاری ایفا کرد، اگرچه استراتژی های روابط خارجی این رژیم های انقلابی از ترکیبی از متغیرهای ملی و بین المللی تغذیه می شد. در هر سه کشور، لحن سیاست خارجی توسط رهبران انقلابی تعیین میشد که یا آرمانگرا یا واقعگرا بودند. آرمانگرایان تمایل داشتند رویکردی فعالتر و متعارضتر نسبت به یک یا هر دو ابرقدرت داشته باشند، در حالی که رئالیستها محتاطتر بودند و تمایل کمتری به توسل به یک وضعیت متضاد داشتند. این کتاب همچنین به بررسی شکاف بین موضع عدم همسویی نظری و عملی هر دولت میپردازد. این مطالعه فرامنطقهای سرنخهایی در مورد سیاستهای خارجی سایر کشورهای در حال توسعه انقلابی در موقعیتهای مشابه در اختیار تحلیلگران سیاست قرار میدهد. در نهایت، پیشنهاداتی در مورد چگونگی ارتباط یک قدرت بزرگ با یک کشور در حال توسعه در اولین دهه پس از انقلاب خود ارائه می کند.