دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Luana Ciavola
سری:
ISBN (شابک) : 1848766807, 9781848766808
ناشر: Troubador Publishing Ltd
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 186
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Revolutionary Desire in Italian Cinema به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب میل انقلابی در سینمای ایتالیا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب به بررسی شیوهای میپردازد که سینمای ایتالیا با متعهد بودن دائمی به واقعیت اجتماعی ایتالیا، حس انتقادی گزنده و میل به شورش علیه وضع موجود و نظم ایدئولوژیک مسلط را نیز ابراز کرده است. این کتاب با در نظر گرفتن کتابهای Prima della rivoluzione اثر برناردو برتولوچی، I pugni in tasca اثر مارکو بلوکیو، Porcile اثر پیر پائولو پازولینی و Ecce Bombo و La messa è Finita اثر نانی مورتی، بر اساس نظریههای اجتماعی-تاریخیگرایانه مبتنی بر سنت است. با مطالعه فیلم ایتالیایی، به این موضوع میپردازد که چگونه طرح و شخصیتهای فیلمها حس شورش را علیه نظم اجتماعی و ارزشهای غالب آن مانند خانواده، مذهب و اخلاق بورژوازی ایجاد میکنند. از سوی دیگر، کتاب با تکیه بر ژاک لاکان و اسلاوی ژیژک (و به طور خاص بر مطالعه جولیا کریستوا در مورد شورش)، همراه با نظریههای فیلم روانکاوانه و نظریههای فیلم فمینیستی، به بررسی حس انتقادی فیلمها میپردازد. میل به چیزی که در نظم جامعه ایتالیایی که فیلم ها به آن اشاره می کنند گنجانده و نشان داده نمی شود. بحث این است که، علیرغم اینکه در سطح روایی، حس شورش شکست میخورد و تلاش سرکش شکست میخورد - بنابراین گفتمان مسلط را تقویت میکند و از وضعیت موجود حمایت میکند - میل به شورش به لحاظ زیباییشناختی در تصویر فیلمی و از طریق مرگ یا رانش بیان میشود. دیگری زنانه انگیزه مرگ و دیگری زنانه به طور متفاوت میل به مقاومت، برهم زدن و تغییر نظم اجتماعی-فرهنگی و اخلاقی ارائه شده را پیکربندی می کنند. با نگاهی به نحوه بیان و پیکربندی ضدایدئولوژی چهار فیلمساز در قالب محتوایی و فیلمی به عنوان بازنمایی مصادیق سیاسی و روانی، در نهایت به مفهومی بدیع، روشنگر، جذاب و مثال زدنی از شورش در فیلم دست مییابد.