دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Nader Sohrabi
سری:
ISBN (شابک) : 0521198291, 9780521198295
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 457
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Revolution and Constitutionalism in the Ottoman Empire and Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انقلاب و مشروطیت در امپراتوری عثمانی و ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از آنجایی که موجی از جنبشهای اجتماعی دموکراتیک، تحت تأثیر انقلابهای «مخملی»، خاورمیانه را فراگرفته است، این کتاب توجه را به موج اولیهای که یک قرن پیش منطقه را فرا گرفت، جلب میکند. نادر سهرابی در کتاب خود درباره انقلابهای مشروطه در امپراتوری عثمانی و ایران، انتشار جهانی نهادها و اندیشهها، شبکهسازی منطقهای و محلی آنها و پیامدهای بلندمدت انطباق با مقتضیات محلی را مورد توجه قرار میدهد. در اینجا درس هایی برای آموختن وجود دارد. انقلابها، علیرغم ساختارهای اجتماعی متفاوت جوامعی که در آن اتفاق افتاد، اهداف و خواستههای مشترکی داشتند. علاوه بر این، ناگهانی و همزمانی ظهور آنها به اشتراکی اشاره دارد که فراتر از محلات است. این کتاب با این استدلال که انقلابها پدیدههای محدود به زمان هستند که شکلهای آنها از مدلهای جهانی رایج در مقاطع تاریخی خاص پیروی میکند، این کتاب درک غیرتاریخی و کاملاً محلی آنها را به چالش میکشد. علاوه بر این، یک مورد قوی ارائه می دهد که پیش شرط های کلان ساختاری به تنهایی نمی توانند وقوع انقلاب ها را توضیح دهند. در عوض، امواج جهانی، مداخله آژانس، و رویدادهای احتمالی اضافی با هم کار می کنند تا آنها را در رقابت با سایر نتایج احتمالی قرار دهند. فراتر از نگرانی در مورد چگونگی و چرایی وقوع انقلاب ها، این کتاب شرحی مقایسه ای از روند نهادینه سازی مشروطیت در دو موقعیت ارائه می دهد. این مقایسه شباهتهای زیادی را در مبارزات قدرتها، از جمله پارادوکس ذاتی «انقلابهای مشروطه» نشان میدهد. مقایسه همچنین یک تفاوت کلیدی را بررسی میکند: دلیل انعطاف پذیری بیشتر نهادهای دموکراتیک در امپراتوری عثمانی و ترکیه مدرن در مقابل ایران. سهرابی در طرح پرونده خود از مجموعه وسیعی از منابع آرشیوی و اولیه استفاده می کند که امکان نگاهی دقیق به انقلاب ها را دارد.