دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Nima Naghibi
سری:
ISBN (شابک) : 0816647593, 9780816654222
ناشر: University of Minnesota
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 220
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Rethinking Global Sisterhood: Western Feminism and Iran به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازاندیشی خواهرخواندگی جهانی: فمینیسم غربی و ایران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دخالت زنان غربی در ایران به اواسط قرن نوزدهم برمی گردد، زمانی که ماجراجویان و مبلغان زن برای اولین بار با «خواهران مسلمان» محجبه خود مواجه شدند. فمینیست های ایرانی غربی و تحت حمایت دولت در قرن بیستم همچنان از تصویر زن محجبه به عنوان تجسم عقب ماندگی استفاده می کردند. با این حال، پس از انقلاب 1979، فمینیستهای بومی ایرانی در مقاومت خود در برابر این توصیف پررنگتر شدند. نیما نقیبی در کتاب «بازاندیشی خواهرخواندگی جهانی» پیوندهای قدرتمندی میان فمینیسم، امپریالیسم و گفتمان های خواهرخواندگی جهانی برقرار می کند. نقیبی به بررسی موضوعاتی از جمله سازمان زنان ایران تحت حمایت دولتی و دخالت فمینیست هایی مانند بتی فریدن و گلوریا استاینم در جنبش فمینیسم ایران قبل و در جریان انقلاب 1979 می پردازد. او با تحلیلی قوی از سینما به بررسی زن محجبه در فیلم های تهمینه میلانی، زیبا میرحسینی و کیم لونگینوتو و مهناز افضلی می پردازد. در زمانی که روابط غرب با جهان اسلام در بحران است، Rethinking Global Sisterhood بینش های بسیار مورد نیاز را ارائه می دهد و محدودیت ها و امکانات مداخلات اجتماعی و سیاسی فمینیستی بین فرهنگی را بررسی می کند. نیما نقیبی استادیار زبان انگلیسی در دانشگاه رایرسون تورنتو است.