دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jack Snyder
سری: Religion, Culture, and Public Life
ISBN (شابک) : 0231153392, 9780231153393
ناشر: Columbia University Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Religion and International Relations Theory به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نظریه دین و روابط بین الملل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دغدغههای مذهبی در مرکز سیاست بینالملل قرار دارد، اما پارادایمهای کلیدی در روابط بینالملل، یعنی واقعگرایی، لیبرالیسم، و سازهگرایی، به سختی دین را در تحلیل موضوعات سیاسی مورد توجه قرار میدهند. مقالات این مجموعه این را اصلاح می کند. آنها که توسط دانشمندان برجسته تألیف شده اند، مدل هایی را معرفی می کنند که دین را در مطالعه سیاست بین الملل ادغام می کند و دین را به شکل رو به رشدی از سیاست پوپولیستی در جهان در حال توسعه پیوند می دهد. مشارکتکنندگان، دین را فراگیر و متمایز میدانند، که باعث میشود نظریه روابط بینالملل بازنگری شود که پارادایمهای سنتی را دوباره تفسیر میکند. یک مقاله در بررسی گفتمان دینی و شبکه های فراملی هم از واقع گرایی و هم بر ساخت گرایی بهره می برد. دیگری سکولاریسم را نه به عنوان نقطه مقابل دین، بلکه به عنوان نوع قابل مقایسه ای از جهان بینی که از اندیشه های دینی استفاده می کند و با آنها رقابت می کند، قرار می دهد. با ناکامی محسوس دولت سکولار در رفع نیازهای مردمی، مذهب به پرچمی برای جنبش هایی تبدیل شده است که خواستار حکومتی پاسخگوتر هستند. مشارکت کنندگان در این جلد این روند را تشخیص داده و نوآوری های ساختاری و نظری را برای پیشرفت های آینده در این رشته پیشنهاد می کنند.
Religious concerns stand at the center of international politics, yet key paradigms in international relations, namely realism, liberalism, and constructivism, barely consider religion in their analysis of political subjects. The essays in this collection rectify this. Authored by leading scholars, they introduce models that integrate religion into the study of international politics and connect religion to a rising form of populist politics in the developing world. Contributors identify religion as pervasive and distinctive, forcing a reframing of international relations theory that reinterprets traditional paradigms. One essay draws on both realism and constructivism in the examination of religious discourse and transnational networks. Another positions secularism not as the opposite of religion but as a comparable type of worldview drawing on and competing with religious ideas. With the secular state's perceived failure to address popular needs, religion has become a banner for movements that demand a more responsive government. The contributors to this volume recognize this trend and propose structural and theoretical innovations for future advances in the discipline.