دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Daan Peer Schneider (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658138684, 9783658138691
ناشر: Springer Vieweg
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 294
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب انعطاف پذیری اقتصادی منطقه ای و تنوع مرتبط: بررسی سازگاری صنعتی با استفاده از مطالعه موردی فتوولتائیک: اقتصاد مهندسی، سازمان، لجستیک، بازاریابی، اقتصاد انرژی، الکترونیک و میکروالکترونیک، ابزار دقیق
در صورت تبدیل فایل کتاب Regionalwirtschaftliche Resilienz und Related Variety: Eine Betrachtung industrieller Anpassungsfähigkeit am Fallbeispiel Photovoltaik به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انعطاف پذیری اقتصادی منطقه ای و تنوع مرتبط: بررسی سازگاری صنعتی با استفاده از مطالعه موردی فتوولتائیک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Daan Peer Schneider بررسی می کند که چگونه اقتصادهای منطقه و بازیگران آنها می توانند در طول زمان به بحران ها واکنش نشان دهند و با آنها سازگار شوند. او یک رویکرد اندازه گیری اصلی را برای ارزیابی سازگاری فناوری در ساکسونی و ویژگی های آن به عنوان واکنشی به تغییرات در بودجه دولتی و شرایط چارچوب بین المللی در صنعت فتوولتائیک ایجاد کرد. با این کار، نویسنده به طور تجربی بررسی می کند که آیا بحران در فتوولتائیک های آلمان مرکزی منجر به تغییر می شود، در نتیجه دانش این شاخه در سایر بخش های اقتصادی از طریق صنایع مرتبط با هم ترکیب می شود. برای این منظور نویسنده از روش های تحقیق کمی و کیفی تجربی استفاده می کند.
Daan Peer Schneider untersucht, wie Regionalwirtschaften und deren Akteure im Zeitverlauf auf Krisen reagieren und sich diesen anpassen können. Zur Bewertung technologischer Anpassungsfähigkeiten in Sachsen und ihrer Ausprägungen als Reaktion auf Veränderungen staatlicher Förderung und internationaler Rahmenbedingungen in der Photovoltaikindustrie entwickelt er einen originären Messansatz. Mit diesem prüft der Autor empirisch, ob die Krise der mitteldeutschen Photovoltaik zu einem Wandel führt, in dessen Folge über verbundene Industrien das Wissen aus dieser Branche in anderen Wirtschaftssektoren rekombiniert wird. Dafür setzt der Autor qualitative und quantitative empirische Forschungsmethoden ein.
Front Matter....Pages I-XVI
Themenstellung....Pages 1-20
Die Resilience-Forschung....Pages 21-29
Zur ökologischen Perspektive der Resilience-Forschung....Pages 31-54
Zur ökonomischen Perspektive der Resilience-Forschung....Pages 55-64
Empirische Forschungsmethoden – eine Überblicksdarstellung....Pages 65-84
Die qualitative Inhaltsanalyse innerhalb der Sozialwissenschaften....Pages 85-96
Vom theoretischen Ausgang über die empirische Erfassung zur Datenauswertung....Pages 97-117
Ergebnisbericht der qualitativen, teils quantitativen empirischen Untersuchung....Pages 119-212
Konklusionen....Pages 213-229
Back Matter....Pages 231-284