دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Edmund Burke
سری:
ناشر:
سال نشر: 2020
تعداد صفحات:
زبان: Spanish
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 370 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Reflexiones sobre la Revolución Francesa به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تأملاتی در مورد انقلاب فرانسه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب برای اولین بار در سال 1790 منتشر شد و به قدری موفقیت چشمگیر داشت که حتی از برخی از پادشاهان اروپایی نیز تبریک دریافت کرد. این یک گزارش تاریخی از وقایع فرانسه، و نه مطالعه منشأ و توسعه آنها است. این یک رساله ضدانقلابی است که انگیزه ظاهری اولیه آن موعظه دکتر ریچارد پرایس، کشیش ناسازگار است که انقلاب فرانسه را می ستاید. بورک حقوق موروثی و ملموسی را که حقوق بریتانیا بر آن استوار است با حقوق انسان انقلابیون فرانسوی که به نظر او برای یک جامعه سازمان یافته ناسازگار و نامناسب است و فقط به فاجعه می انجامد، در تضاد قرار می دهد. این کتاب وضعیت کلیسا، سلطنت و اشراف در فرانسه را تجزیه و تحلیل می کند و حق قانون گذاری توسط مجلس ملی فرانسه را مورد بحث قرار می دهد، همچنین از عملکرد آن در حوزه های قانون گذاری، اجرایی، قضایی، نظامی و مالی انتقاد می کند. او در پایان بیان می کند که نهادهای معیوب رژیم قدیم نیازی به تخریب ندارند. اصلاح آنها کافی است. این یک کلاسیک جاودانه است.
Publicado por primera vez en 1790, este libro fue un éxito tan clamoroso que recibió felicitaciones incluso de algunos monarcas europeos. No se trata de un relato histórico de los acontecimientos ocurridos en Francia, ni un estudio de su origen y desarrollo. Es un tratado contrarrevolucionario, cuyo aparente motivo inicial es un sermón del doctor Richard Price, sacerdote no conformista, que elogia la Revolución francesa. Burke contrasta los derechos hereditarios y concretos en los que se fundamenta el Derecho británico con los Derechos del Hombre de los revolucionarios franceses, en su opinión inconsistentes e impropios de una sociedad organizada, y que solo conducen al desastre. Analiza el estado de la Iglesia, la monarquía y la nobleza en Francia y discute el derecho a legislar por parte de la Asamblea Nacional francesa, criticando también su labor en el ámbito legislativo, ejecutivo, judicial, militar y financiero. Concluye afirmando que no tenían que haberse destruido las instituciones defectuosas del antiguo régimen. Bastaría con haberlas reformado. Constituye un clásico de perenne actualidad.