دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: ادبیات ویرایش: نویسندگان: Judith Pamela Butler سری: ناشر: Yale University سال نشر: 1984 تعداد صفحات: 259 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 10 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Recovery and Invention: The Projects of Desire in Hegel, Kojève, Hyppolite, and Sartre به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازیابی و اختراع: پروژه های میل در هگل، کوژو، هیپولیت و سارتر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این تحقیق نظریه میل را به عنوان تلاشی ضمنی برای غلبه بر تفاوت هستیشناختی از طریق بازسازی فلسفی درمان میل در پدیدارشناسی روح هگل و آثار منتخب ژان پل سارتر، با توجه به نوشتههای الکساندر کوژو و ژان هیپولیت توسعه میدهد. . دغدغه اصلی ایجاد هستی شناسی میل است که رابطه متقابل انتخاب، تخیل، موقتی و تاریخ شخصی و فرهنگی را در تجربه میل به حساب می آورد. بحث هگل از اهمیت هستیشناختی میل، چارچوبی را فراهم میکند که کوژو و هیپولیت میل را با توجه به رابطه آن با زمانمندی و زندگی تاریخی به طور کلی تحلیل میکنند. هیپولیت و سارتر این ادعای هگل را می پذیرند که میل را باید در قالب مسئله نفی درک کرد و این نشان می دهد که میل در تمام فعالیت های آگاهانه نقشی سازنده دارد. اگرچه دیدگاه سارتر در مورد میل، فرمول مجدد انتقادی هستیشناسی هگلی را پیشفرض میگیرد، با این وجود، آموزه نفی را با پیامدهای روشنی برای انضمامسازی و پیشبرد درک پدیدارشناختی میل گسترش میدهد. شکلبندی مجدد سارتر از میل بهعنوان نفی، شامل دیدگاهی از میل بهعنوان انتخاب (تجلی فقدان که آزادی است) و بهعنوان شیوهای برای درک جهان (عملکرد «نابودکننده» یا تبعیضآمیز آگاهی) است. مطالعات زندگینامهای بعدی سارتر در مورد ژنه و فلوبر، تحلیلهای ملموس فرهنگی و شخصی از این دیدگاه از میل ارائه میکند. علاوه بر این، آنها آشکار میکنند که پروژه هگلی برای دستیابی به وحدت هستیشناختی جوهر و سوژه، پروژهای خیالی است، که بر این اساس، تنها در آثار خیالی میتوان به آن دست یافت. در این مطالعات زندگینامهای، سارتر همچنین به فرمولبندی هگلی میل بازمیگردد، و رابطه بین میل و شناخت را بر حسب تجربیات اولیه کودکی و وظیفه نوشتن ادبی بازمیسازد.