دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Amalinda Savirani
سری:
ISBN (شابک) : 9786027196230
ناشر: Penerbit Polgov
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 251
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Reclaiming the State: Overcoming Problems of Democracy in Post-Soeharto Indonesia به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازپس گیری دولت: غلبه بر مشکلات دموکراسی در اندونزی پس از سوهارتو نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این گزارشی از وضعیت دموکراسی و دموکراتیک شدن در اندونزی است. این گزارشهای اخیراً جمعآوریشده و انتقادی درباره دستاوردها و همچنین چالشهای دموکراسیسازی در کشور ارائه میکند. با انجام این کار، این یک نقطه مرجع برای افرادی است که برای تضمین تبدیل اندونزی به یک سیستم سیاسی واقعاً دموکراتیک قرار دارند. این ارزیابی دیدگاههای دو گروهی را که به این تحول کمک میکنند، در هم میپیوندد: پژوهشگران دموکراسی با گرایش نظری و کنشگرایان طرفدار دموکراسی. بنابراین، هدف این گزارش تضمین این است که دموکراسیسازی نه تنها به سمت جلو حرکت میکند، بلکه به طور پیوسته در مسیر درست پیش میرود. در حالی که تحقیقات برای این گزارش مطابق با بالاترین استانداردهای ارزیابی علمی انجام شده است، گزارش حاصل برای تجهیز فعالان و دست اندرکاران سیاسی به ابزارهایی برای کمک مؤثرتر به دموکراسی سازی در نظر گرفته شده است.
This is a report on the state of democracy and democratisation in Indonesia. It provides recently assembled, critical accounts on the achievement toward, as well as challenges to democratisation in the country. In doing so, it offers a point of reference for individuals who are positioned to secure Indonesia's transformation to a truly democratic political system. The assessment weaves together perspectives from two groups contributing to this transformation: theoretically oriented democracy researchers and action-oriented pro-democracy activists. Thus, this report aims to ensure that democratisation is not only moving forward, but that it also is headed steadily in the right direction. While research for this report has been carried out in compliance whith the highest standards for a scientific assessment, the resulting report is intended to equip activists and political practitioners with the tools to more effectively contribute to democratisation.