دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hans-Gerd Jaschke (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531126791, 9783322995759
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1994
تعداد صفحات: 198
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Rechtsextremismus und Fremdenfeindlichkeit: Begriffe, Positionen, Praxisfelder به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب افراط گرایی جناح راست و بیگانه هراسی: مفاهیم، مواضع، زمینه های عمل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تحولات دورانی و به سختی قابل پیشبینی در اروپا، جهان بینی و بودجههای مشکلساز را که برای دههها در نظم اروپایی پس از جنگ معتبر بودند، بر هم زده است. پایان درگیری شرق و غرب، اتحاد مجدد آلمان و جنبشهای مهاجرتی به اروپا و اروپا، بسیاری از مشکلات حلنشده را به همراه دارد. آگاهی از توسعه آینده باز که پیش بینی آن دشوار است، روح زمانه در اواسط دهه 1990 را مشخص می کند. پیشبینیها در مورد اینکه اوضاع چگونه پیش میرود از کوتاه شدن تاریخ انقضا رنج میبرد. به خصوص در اروپای شرقی، دیدگاههایی درباره زندگی که به سالها و دههها برمیگردد در حال کاهش است و به اندازهای قابل کنترل تنها چند ماه میرسد. در شرایط رکود اقتصادی و افزایش چشمگیر نابرابری اجتماعی، درگیریها و کشمکشهای اجتماعی بر سر توزیع در مقیاس بینالمللی، ملی و منطقهای و همچنین در درون جوامع فردی افزایش مییابد. فروپاشی نظم اروپایی پس از جنگ و تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی همراه با آن، فضایی را برای جهت گیری های سیاسی ایجاد کرده است که بسیاری آن را کهنه و از نظر تاریخی منسوخ می دانستند. آلن مینک از تولد دوباره ناسیونالیسم در اروپا پس از فروپاشی کمونیسم صحبت می کند. به گفته مینک، عدم قطعیت های ژئوپلیتیکی از جمله مهاجرت، تشدید درگیری های اقتصادی و اجتماعی، بروز درگیری های قومی و خطر گسترش جنگ های منطقه ای منجر به بازگشت به ارزش های ملی گرایانه می شود (مینک 1992). اگر وضوح و پذیرش شرایط اجتماعی کاهش یابد، میتوان افزود، ایدههایی که «جامعه» 7 را در مرکز قرار میدهند جذابتر میشوند.