دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Kamran Matin
سری: Iranian Studies
ISBN (شابک) : 0415612357, 9780415612357
ناشر: Routledge
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 194
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 889 کیلوبایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Recasting Iranian Modernity: International Relations and Social Change به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بازنگری مدرنیته ایرانی: روابط بین الملل و تغییر اجتماعی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب با بکارگیری انتقادی ایده توسعه ناهموار و ترکیبی، گزارشی غیراروپایی جدید از تجربه ایران از مدرنیته و انقلاب ارائه می دهد. بازنویسی مدرنیته ایرانی این بحث را ارائه می دهد که اروپامحوری را می توان به طور قاطع از طریق یک نظریه اجتماعی که روابط بین المللی را در هسته هستی شناختی خود دارد، غلبه کرد. این مفهومی از تاریخ را امکانپذیر میسازد که در آن یک بعد بینالمللی درونی برای تغییرات اجتماعی وجود دارد که از تکرار تاریخی جلوگیری میکند. که هر دو شکل خارجی و بومی را در خود جای داده اند. این ماهیت تنشخیز و ناپایدار این الگوهای توسعه ترکیبی است که مدرنیته ایرانی را نشان میدهد و به پویاییهای سیاسی-اجتماعی انقلاب 1979 و ظهور اسلام سیاسی دامن میزند.
رویکردهای صرفاً تطبیقی چالش برانگیز در انقلاب ایران که آن را بهعنوان انحراف یا واکنشی به مدرنیته بر اساس شکل دینی آن توضیح میدهد، این کتاب برای علاقهمندان به رویکرد نظری جایگزین به انقلاب ایران، ایران مدرن و اسلام سیاسی ارزشمند خواهد بود. فعالیت در زمینه های روابط بین الملل، خاورمیانه و مطالعات اسلامی، تاریخ، علوم سیاسی، جامعه شناسی سیاسی، پسااستعمار، و سیاست تطبیقی.