دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1st ed.
نویسندگان: Sophia Howlett
سری: Critical Political Theory and Radical Practice
ISBN (شابک) : 9783030595807, 9783030595814
ناشر: Springer International Publishing;Palgrave Macmillan
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 257
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Re-evaluating Pico: Aristotelianism, Kabbalism, and Platonism in the Philosophy of Giovanni Pico della Mirandola به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ارزیابی مجدد پیکو: ارسطوگرایی، کابالیسم و افلاطونیسم در فلسفه جیووانی پیکو دلا میراندولا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب ارزیابی مجدد جووانی پیکو دلا میراندولا، فیلسوف برجسته ایتالیایی رنسانس و شاهزاده کنکورد را ارائه می دهد. این استدلال می کند که پیکو بخشی از تاریخ تلاش برای تطابق بین فلسفه و الهیات، عقل و ایمان است. سهم او یک فلسفه الهیاتی تلفیقی مبتنی بر مسیحیت، افلاطونی، ارسطوگرایی و کابالیسم یهودی است. پس از مقدمه، فصل 2 در مورد حرفه پیکو، روابط قدرت و کار او بحث می کند، فصل های 3 و 4 سه ستون افلاطونی، ارسطویی و کابالیسم او را در بافت تاریخی خود قرار می دهند، تاریخ های مشترک را بررسی می کنند و دانشمندان اطراف پیکو را که در این زمینه مشارکت داشته اند معرفی می کند. بیشتر در هر یک از این سنت ها (معرفی، برای مثال، کابالیسم مسیحی)، از جمله بررسی رابطه پیچیده پیکو با مارسیلو فیچینو. فصل 5 به بررسی مشکلات تطابق در کیهانشناسی و متافیزیک پیکو میپردازد، از جمله مسئله خدا و نقش عقل. فصل 6 روایت «استثنایی گرایانه» پیکو از صعود عرفانی را به عنوان یک تجربه زاهدانه فردی توصیف می کند. پیکو از تمایل معاصر به استفاده از تفکر مسیحی تازه یا متافیزیک مسیحی-کلاسیک برای تغییر جهان (به سوی عصر طلایی یا «دومین آمدن») برای ارائه مسیری شخصی به سوی خدا، بدون بازگشت به جهان، اجتناب میکند.