دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Anna-Christin Ransiek
سری: Theorie und Praxis der Diskursforschung
ISBN (شابک) : 9783658240554
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden;Springer VS
سال نشر: 2019
تعداد صفحات: XI, 343
[351]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Rassismus in Deutschland : Eine macht-reflexive, biographietheoretische und diskursanalytische Studie به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نژادپرستی در آلمان: یک مطالعه انعکاسی قدرت، بیوگرافی-نظری و گفتمان-تحلیلی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آنا کریستین رانسیک نحوه عملکرد نژادپرستی در آلمان را بررسی می کند. این نشان می دهد که چگونه نژادپرستی در آلمان به صورت بیوگرافی و اجتماعی برخورد می شود و به صورت تعاملی مذاکره می شود. چهار نوع برخورد بیوگرافی با نژادپرستی ارائه شده است: توجه انتخابی، فاصله گذاری، حفظ استقلال و مداخلات. مطالعه او همچنین بحث اجتماعی فعلی در مورد نژادپرستی را در پس زمینه استعمار و ناسیونال سوسیالیسم قابل مشاهده می کند. دو رشته گفتمان قدرتمند ارائه شده است که زندگی نامه نویسان تجربیات خود را در برابر آنها انباشته می کنند: نژادپرستی به عنوان یک پدیده حاشیه ای و نژادپرستی به عنوان پدیده ای که بر کل جامعه تأثیر می گذارد. علاوه بر این، رویکردی برای روشن کردن دیدگاه محقق به روشی قدرت انتقادی پیشنهاد شده است.
Anna-Christin Ransiek untersucht die Wirkweisen von Rassismus in Deutschland. Sie zeigt auf, wie Rassismus in Deutschland biographisch und gesellschaftlich bearbeitet und interaktiv ausgehandelt wird. Dazu werden vier Typen des biographischen Umgangs mit Rassismus vorgestellt: das selbstgewählte Auffallen, die Distanzierung, die Aufrechterhaltung von Autonomie und die Interventionen. Ihre Studie macht zudem die gegenwärtige gesellschaftliche Auseinandersetzung mit Rassismus vor dem Hintergrund von Kolonialismus und Nationalsozialismus sichtbar. Es werden zwei wirkmächtige Diskursstränge präsentiert, vor denen die Biographen und Biographinnen ihre Erfahrungen aufschichten: Rassismus als Randphänomen und Rassismus als gesamtgesellschaftliches Phänomen. Außerdem wird ein Zugang vorgeschlagen, um die Forscherinnen- und Forscherperspektive machtkritisch zu beleuchten.