دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1., Aufl.
نویسندگان: Wulf D. Hund
سری:
ISBN (شابک) : 3899423100, 9783899423105
ناشر: Transcript
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 171
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 8 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Rassismus (Einsichten. Themen der Soziologie) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نژادپرستی (بینش. موضوعاتی در جامعه شناسی) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این واقعیت که تحلیل نژادپرستی به «نژادپرستی» نمیپردازد، بلکه به «نژادپرستیهای» متفاوت میپردازد، در عین حال به یک حقیقتشناسی روششناختی تبدیل شده است. نژادپرستی باید در مظاهر خاص اجتماعی-تاریخی و پیوندهای عینی آن با سایر اشکال تبعیض اجتماعی بررسی شود. این جلد رویکردهای توسعهیافته و مشکلات مرتبط با آن را در سه زمینه اصلی مورد بحث قرار میدهد: به طور قطعی با توجه به مفاهیم محوری تحقیق نژادپرستی، از نظر تاریخی در ارتباط با اشکال گنجاندن و طرد نژادپرستانه و از نظر سیاسی با توجه به روشها و کارکردهای جامعهپذیری نژادپرستانه.
Dass die Rassismusanalyse sich nicht mit 'dem Rassismus', sondern mit unterschiedlichen 'Rassismen' beschäftigt, ist mittlerweile ein methodischer Gemeinplatz. Rassismus muss in seinen spezifischen sozialhistorischen Ausprägungen und konkreten Verbindungen mit anderen Formen sozialer Diskriminierung untersucht werden. Dieser Band diskutiert die dazu entwickelten Ansätze und die damit verbundenen Probleme in drei zentralen Kontexten: kategorial im Hinblick auf zentrale Begriffe der Rassismusforschung, historisch im Zusammenhang mit den Formen rassistisch bestimmter Inklusion und Exklusion und politisch in bezug auf Methoden und Funktionen rassistischer Vergesellschaftung.