دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ian Smith
سری: Early Modern Cultural Studies
ISBN (شابک) : 0230620450, 9780230620452
ناشر: Palgrave Macmillan
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 244
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Race and Rhetoric in the Renaissance: Barbarian Errors (Early Modern Cultural Studies) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نژاد و بلاغت در رنسانس: خطاهای بربر (مطالعات فرهنگی اولیه) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در طول رنسانس انگلیسی، شخصیت بربرهای کلاسیک - که با گفتار ناباطنانه ای که او را به عنوان یک بیگانه فرهنگی مشخص می کرد شناسایی می شد - به خاطر کلیشه سازی آفریقایی ها بازیابی شد. این کتاب این ایده را مطرح می کند که زبان، و نه تنها رنگ یا مذهب، به عنوان یک کد نژادی مهم عمل می کند. این مطالعه همچنین روشی را نشان می دهد که در آن طرح استراتژیک انگلستان از یک زبان "وحشیانه" به منظور ارتقای تصویر خود به قیمت افریقای اولیه مدرن بود. ایان اسمیت از مشغله قرن شانزدهم با بازپروری زبان استفاده می کند تا داستان بزرگتر ملتی مضطرب را بیان کند که توجه خود را از وضعیت حاشیه ای و اقلیت خود با قربانی نژادی تغییر جهت می دهد.
During the English Renaissance, the figure of the classical barbarian—identified by ineloquent speech that marked him as a cultural outsider—was recovered for stereotyping Africans. This book advances the idea that language, and not only color or religion, functioned as an important racial code. This study also reveals the way in which England’s strategic projection of a “barbarous” language was meant to enhance its own image at the expense of the early modern African. Ian Smith makes use of the sixteenth-century preoccupation with language rehabilitation to tell the larger story of an anxious nation redirecting attention away from its own marginal, minority status by racial scapegoating.