دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: ادبیات ویرایش: نویسندگان: Хенрик Сјенкјевич Henrik Sjenkjevič سری: ناشر: Minerva سال نشر: 1955 تعداد صفحات: 580 زبان: Serbian فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 22 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Quo vadis به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب Quo vadis نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مهمترین و محبوب ترین اثر سینکیویچ که به بیش از 50 زبان ترجمه شده است. آیا وادیس؟ رمانی است که خاستگاه مسیحیت را در رم، در قرن اول، در زمان امپراتور نرون، از طریق داستان عشق یک زن مسیحی جوان، لیجیا، و یک اشراف رومی، مارک آنتونی، توصیف میکند. Sienkiewicz تضاد بین بت پرستی حاکم و مسیحیت رو به رشد، بین خودپرستی و عشق، تجمل و فقر را به خوبی توصیف می کند. ظلم و گستاخی امپراتوری روم با مخالفت حامیان دین جدید روبرو می شود که داستان عشق به همسایه و ایمان به رستگاری را روایت می کند. با این رمان، نویسنده به شیوه خود به مبارزه با سرکوب کمک کرد، اما همچنین یک اثر ادبی برجسته ارائه کرد که برای آن جایزه نوبل در سال 1905 دریافت کرد.
Најзначајније и најпопуларније Сјенкјевичево дело, преведено на преко 50 језика. Qуо вадис? је роман који описује настанак хришћанства у Риму, у првом веку, за време владавине цара Нерона, кроз љубавну причу младе хришћанке Лигије и римског племића Марка Антонија. Сјенкјевич изванредно описује контраст између владајућег паганства и хришћанства у успону, између егоизма и љубави, луксуза и сиромаштва. Окрутности и бахатости царског Рима супротстављају се присталице нове религије, која приповеда љубав према ближњем и веру у спасење. Овим романом писац је на свој начин дао допринос борби против репресије, али и пружио изванредно књижевно дело за које је 1905. године добио Нобелову награду.