دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: C. Heike Schotten
سری: New Directions in Critical Theory
ISBN (شابک) : 9780231187473
ناشر: Columbia University Press
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 0
زبان: English
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 603 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Queer Terror: Life, Death, and Desire in the Settler Colony به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب وحشت عجیب و غریب: زندگی، مرگ و آرزو در مستعمره مهاجران نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پس از 11 سپتامبر 2001، جورج دبلیو بوش اعلام کرد: "یا با ما هستی یا با تروریست ها." ادعای بوش صرفاً جسارت جنگویستی نبود - بلکه اخلاقگرایی تمدن گرایانه ای را در بر می گیرد که ایالات متحده را از آغاز آن برانگیخته و تعریف کرده است و جنگ علیه ترور را به استقرار و تأسیس کشور مرتبط می کند. سی. هایک شوتن در «ترور کوییر» نقدی از امپراتوری استعماری شهرک نشینان ایالات متحده ارائه میکند که از نظریههای سیاسی، عجیب و غریب و انتقادی بومی استفاده میکند تا اخلاقگرایی یا یا اخلاق بوش را نشان دهد و مفهوم تروریسم را دوباره چارچوببندی کند. مقولههای جنگ علیه تروریسم نمونه سیاست اخلاقیسازی است که امپراتوری ایالات متحده را از انتقاد محفوظ میدارد، قربانیانش را مستحق سوء استفادههای آن میکند و مقاومت در برابر آن را غیرقابل تصور و منحرف میکند. شوتن آناتومی این اخلاق گرایی را ارائه می دهد و برای تفسیر جدیدی از سیاست زیستی استدلال می کند که به جای نژادپرستی و زیست شناسی بر حاکمیت و میل متمرکز است. این بازاندیشی در سیاست زیستی، نظریه سیاسی انتقادی امپراتوری را در گفتگو با بینش مطالعات بومی و نظریه دگرباش قرار می دهد. شوتن با تکیه بر امتناع تئوری عجیب و غریب از تقدس، شایستگی و اخلاقیات از همه نوع، در نهایت ادعا می کند که پاسخ به اولتیماتوم بوش روشن است: مخالفان باید انتخاب نادرستی را که او ارائه می دهد رد کنند و قاطعانه در مقابل «ما» بایستند و اخلاق گرایی و مقدس بودن آن را رد کنند. از «زندگی» آن، به منظور پیشبرد یک سیاست دگرباش واقعاً رهایی بخش و استعمار زدایی. سی. هایک شوتن دانشیار علوم سیاسی در دانشگاه ماساچوست بوستون است. او نویسنده کتاب انقلاب نیچه: انحطاط، سیاست و جنسیت (2009) است.