دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Whitney Davis
سری: Columbia Themes in Philosophy, Social Criticism, and the Arts
ISBN (شابک) : 9780231146906, 2010000456
ناشر: Columbia University Press
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 367
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Queer Beauty: Sexuality and Aesthetics From Winckelmann to Freud and Beyond به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زیبایی عجیب و غریب: جنسیت و زیبایی شناسی از وینکلمان تا فروید و فراتر از آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کار پیشگام یوهان وینکلمان (1717-1768) قدردانی همواروتیک از زیبایی مردانه را در مجسمهسازی کلاسیک یونانی شناسایی کرد، جذابیتی که از زمان یونانیان در هنر غربی باقی مانده بود. با این حال، پس از وینکلمان، ارزش (حتی امکان) زیبایی عجیب هنر اغلب انکار می شد. چندین نظریهپرداز، بهویژه فیلسوف امانوئل کانت، جاذبههای جنسی و درک زیباییشناختی را به حوزههای جداگانه یا دوئلی تقسیم کردند. به نوبه خود، میل جنسی و لذت زیبایی شناختی باید توسط نویسندگان بعدی عمیقاً مورد بازاندیشی قرار می گرفت. ویتنی دیویس دنبال می کند که چگونه متفکران مبتکری مانند جان آدینگتون سیموندز، میشل فوکو و ریچارد وولهایم دوباره به این دو حوزه پیوستند و بینش های قبلی را در مورد دلالت متقابل جنسیت و زیبایی شناسی بازیابی کردند. دیویس با خطاب به متون آرتور شوپنهاور، چارلز داروین، اسکار وایلد، ورنون لی، و زیگموند فروید، از جمله بسیاری دیگر، رویکردهای مدرن، مانند ایده آلیسم کانتی، داروینیسم، روانکاوی، و زیباییشناسی تحلیلی را به دلیل تقلیل زیباییشناسی به مسئله جنسیت نقد میکند. یا برای حذف کلی سکسوالیته از حوزه زیبایی شناسی. با وجود این کاهش های شماتیک، تمایلات جنسی همیشه به زیبایی شناسی باز می گردد و ملاحظات زیبایی شناختی همیشه در سکسوالیته تکرار می شود. دیویس بهویژه بر روشی تأکید میکند که فلسفههای هنر از اواخر قرن هجدهم به جنسیت غیراستاندارد، بهویژه هومیروتیسم، واکنش نشان دادهاند، و اینکه چگونه نظریههای جنسیت غیراستاندارد به شیوههای مهمی از زیباییشناسی استفاده کردهاند. بسیاری از منتقدان تخیلی و نافذ، با ساخت زیباییشناختی زندگی جنسی و اشکال جدیدی از هنر ساخته شده از جنسیتهای جنسی بازسازیشده، بهطور مولد، هرچند اغلب بینتیجه و «علیه خودشان» دست و پنجه نرم کردهاند. دیویس از طریق نقدی که با تاریخ، فلسفه، علم، روانشناسی و نظریههای مسلط هنر و تمایلات جنسی روبرو میشود، انواع ممتاز خلقت جنسی و زیباییشناختی را که در فرهنگ مدرن تصور میشود و امروزه فرض میشود، به چالش میکشد.