دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Fahui Wang
سری:
ISBN (شابک) : 1466584726, 9781466584723
ناشر: CRC Press
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 328
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 37 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Quantitative Methods and Socio-Economic Applications in GIS به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روشهای کمی و کاربردهای اقتصادی - اجتماعی در GIS نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ویرایش دوم کتاب پرفروش، روشهای کمی و کاربردهای اجتماعی-اقتصادی در GIS (که قبلاً با عنوان روشها و کاربردهای کمی در GIS نامیده میشد) کاربردهای روشهای کمی در علوم اجتماعی، برنامهریزی و سیاستگذاری عمومی را با تمرکز بر دیدگاههای فضایی شرح میدهد. این کتاب GIS و روشهای کمی (محاسباتی) را ادغام میکند و آنها را در برنامههای مختلف اجتماعی-اقتصادی مرتبط با سیاست با دستورالعملها و مجموعه دادههای گام به گام نشان میدهد. این کتاب تنوع موضوعاتی را نشان میدهد که در آنها میتوان از GIS برای تقویت مطالعات مرتبط با مسائل اجتماعی-اقتصادی و سیاستهای عمومی استفاده کرد.
هر فصل دارای یک موضوع موضوعی است و روش (یا گروهی از روشهای مرتبط) را معرفی میکند که بیشترین ارتباط را با موضوع دارد. در حالی که هر روش در یک مورد خاص از کاربرد نشان داده شده است، می توان از آن برای تجزیه و تحلیل مسائل مختلف نیز استفاده کرد. به عنوان مثال، رگرسیون فضایی برای بررسی رابطه بین دسترسی به شغل و الگوهای قتل استفاده می شود. سیستم های معادلات خطی برای پیش بینی الگوهای کاربری زمین شهری تجزیه و تحلیل می شوند. برنامه ریزی خطی برای حل مشکل رفت و آمد بیهوده و تخصیص امکانات بهداشتی و درمانی معرفی شده است. و تکنیک مونت کارلو در شبیه سازی ترافیک شهری نشان داده شده است.
این کتاب طیفی از روش های محاسباتی را نشان می دهد و وظایف رایج و مسائل عمده ای را که در یک محیط فضایی با آن مواجه می شوند را پوشش می دهد. این پلت فرمی را برای یادگیری مهارتهای فنی و روشهای کمی در زمینه پرداختن به مشکلات دنیای واقعی فراهم میکند و به شما امکان دسترسی فوری به ابزارهایی برای حل مسائل عمده اجتماعی-اقتصادی را میدهد.
The second edition of a bestseller, Quantitative Methods and Socio-Economic Applications in GIS (previously titled Quantitative Methods and Applications in GIS) details applications of quantitative methods in social science, planning, and public policy with a focus on spatial perspectives. The book integrates GIS and quantitative (computational) methods and demonstrates them in various policy-relevant socio-economic applications with step-by-step instructions and datasets. The book demonstrates the diversity of issues where GIS can be used to enhance the studies related to socio-economic issues and public policy.
See What’s New in the Second Edition:
Each chapter has one subject theme and introduces the method (or a group of related methods) most relevant to the theme. While each method is illustrated in a special case of application, it can also be used to analyze different issues. For example, spatial regression is used to examine the relationship between job access and homicide patterns; systems of linear equations are analyzed to predict urban land use patterns; linear programming is introduced to solve the problem of wasteful commuting and allocate healthcare facilities; and Monte Carlo technique is illustrated in simulating urban traffic.
The book illustrates the range of computational methods and covers common tasks and major issues encountered in a spatial environment. It provides a platform for learning technical skills and quantitative methods in the context of addressing real-world problems, giving you instant access to the tools to resolve major socio-economic issues.