دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Leo Zaibert
سری: Law, Justice and Power) (Law, Justice and Power
ISBN (شابک) : 0754623890, 9780754623892
ناشر: Ashgate Pub Co
سال نشر: 2006
تعداد صفحات: 237
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Punishment And Retribution به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب مجازات و قصاص نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در بحث مجازات معمولاً فرض می شود که مجازات، مجازات کیفری است که توسط دولت انجام می شود. با این حال، مجازات پدیده غنی تری است و در بسیاری از زمینه ها رخ می دهد. این کتاب شامل یک گزارش کلی از مجازات است که بر مشکلات حساب های رقیب غلبه می کند. تشخیص چندگانگی مجازات نه تنها برای کمک به وضوح مفهومی ارزشمند است، بلکه از این جهت که این شناخت مشکل پیچیده توجیه مجازات را روشن می کند. تا آنجا که آنها به طور محدود فرض میکنند که مجازات، مجازات کیفری است، اکثر راهحلهای آشکار تنش بین نتیجهگرایی و تلافیگرایی، اگر بخواهیم آنها را در زمینههای دیگر به کار ببریم، نسبتاً روشنکننده نیستند. علاوه بر این، این پیشفرض باعث ایجاد انواعی از روایتهای غیرقابلدستورزی از قصاصگرایی شده است که در زمینههایی به جز مجازات کیفری کمتر مفید هستند. برخورد قابل فهم با مجازات به ما کمک می کند تا تفاوت آن را با پدیده های مشابه بهتر درک کنیم و بحث توجیه آن را ثمربخش ادامه دهیم.
Discussions of punishment typically assume that punishment is criminal punishment carried out by the State. Punishment is, however, a richer phenomenon and it occurs in many contexts. This book contains a general account of punishment which overcomes the difficulties of competing accounts. Recognizing punishment's manifoldness is valuable not merely in contributing to conceptual clarity, but in that this recognition sheds light on the complicated problem of punishment's justification. Insofar as they narrowly presuppose that punishment is criminal punishment, most apparent solutions to the tension between consequentialism and retributivism are rather unenlightening if we attempt to apply them in other contexts. Moreover, this presupposition has given rise to an unwieldy variety of accounts of retributivism which are less helpful in contexts other than criminal punishment. Treating punishment comprehensibly helps us to better understand how it differs from similar phenomena, and to carry on the discussion of its justification fruitfully