دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Florian Bamberg (auth.)
سری: VS College 30
ISBN (شابک) : 9783531198484, 9783531198491
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 114
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 799 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Psychologische Erkenntnisse in Tageszeitungen: Untersuchung am Beispiel der Selbsttötungsserie in einem französischen Unternehmen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب یافته های روانشناختی در روزنامه های روزانه: تحقیق با استفاده از مثال مجموعه خودکشی در یک شرکت فرانسوی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
روزنامه نگاران چگونه با دانش تحقیقات روانشناختی برخورد می کنند؟ آیا یافته های نسبتاً مستند و علمی به طور جامع به عموم مردم منتقل می شود یا فقط گزارش های هیجان انگیز به دست خوانندگان می رسد؟ فلوریان بامبرگ این سوالات را با استفاده از مثال موج خودکشی در فرانس تلکام دنبال می کند. او مقالاتی را تحلیل می کند که فراتر از گزارش روزانه است و حقایق و ارقام فعلی را در زمینه سلامت روان در محیط کار قرار می دهد. نتایج او ثابت می کند که روزنامه نگاری علمی وظیفه میانجیگری خود را انجام می دهد.
Wie gehen JournalistInnen mit psychologischem Forschungswissen um? Werden vergleichsweise gut belegte, wissenschaftliche Erkenntnisse umfassend der breiten Öffentlichkeit mitgeteilt, oder dringen nur Sensationsmeldungen zu den Lesern vor? Florian Bamberg geht diesen Fragen am Beispiel der Suizidwelle bei der France Télécom nach. Er analysiert Artikel, die über die tagesaktuelle Berichterstattung hinaus die aktuellen Zahlen und Fakten in den Kontext der psychischen Gesundheit am Arbeitsplatz stellen. Seine Ergebnisse belegen, dass der Wissenschaftsjournalismus seine Funktion der Vermittlung erfüllt.
Front Matter....Pages 1-1
Forschungsfrage....Pages 11-11
Hintergrund und Relevanz der Frage....Pages 13-16
Forschungsstand „Wissenschaftsberichterstattung“....Pages 17-38
Forschungsstand „Arbeit und Gesundheit“....Pages 39-53
Operationalisierung und Methode....Pages 55-68
Ergebnisse....Pages 69-78
Zusammenfassung und Diskussion der Ergebnisse....Pages 79-83
Back Matter....Pages 9-9