دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 2
نویسندگان: Hans-Werner Bierhoff
سری: Urban-Taschenbücher
ISBN (شابک) : 3170210033, 9783170210035
ناشر: Kohlhammer
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 261
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب روانشناسی رفتار اجتماعی: چرا به دیگران کمک می کنیم: روانشناسی و مشاوره،روانشناسی نوجوان،روانشناسی کاربردی،روانشناسی کودک،مشاوره،خلاقیت و نبوغ،روانشناسی رشد،روانشناسی تجربی،روانشناسی قانونی،تاریخ،پزشکی و روانشناسی،روانشناسی روانشناسی،روانشناسی روانشناسی،روانشناسی روانشناسی روانپزشکی، روانکاوی، داروسازی روانی، روان درمانی، TA و NLP، مرجع، پژوهش، روابط جنسی، روانشناسی اجتماعی و تعاملات، تست و اندازه گیری، سلامت، تناسب اندام و رژیم غذایی، Ge
در صورت تبدیل فایل کتاب Psychologie Prosozialen Verhaltens: Warum Wir Anderen Helfen به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روانشناسی رفتار اجتماعی: چرا به دیگران کمک می کنیم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
از هر سه عابر پیاده فقط یک نفر وقتی از محل تصادف عبور می کند که در آن افراد مجروح به کمک آنها وابسته هستند، مداخله می کنند. چرا تعداد کمی کمک می کنند، مثلاً بعد از تصادفات رانندگی، بلکه در زندگی روزمره؟ نگارنده این گونه پرسش ها را دنبال می کند و نگرش ها و ویژگی های شخصیتی مددکاران و غیر یاوران و نیز کارکرد فرآیندها و هنجارهای یادگیری اجتماعی را بررسی می کند. اگر می خواهید در مورد اصول کمک و دریافت کمک بیشتر بدانید، باید از این ارائه استفاده کنید. به شدت به سمت مشکلات روزمره گرایش دارد که دسترسی به این موضوع را آسانتر میکند.
Nur etwa jeder dritte Passant greift ein, wenn er an einer Unfallstelle vorbeikommt, an der Verletzte auf seine Hilfe angewiesen sind. Warum helfen so wenige, etwa nach Verkehrsunfallen, aber auch im alltaglichen Leben? Der Autor geht solchen Fragen nach und untersucht dazu Einstellungen und Personlichkeitsmerkmale der Helfer und der Nicht-Helfer sowie die Funktion sozialer Lernprozesse und Normen. Wer sich uber die Grundlagen des Helfens und Hilfeerhaltens informieren mochte, sollte zu dieser Darstellung greifen. Sie orientiert sich stark an Alltagsproblemen, was den Zugang zu diesem Thema erleichtert.